Reklamna kesa model PBX je svojim dimenzijama pretežno namenjena za zlatarske radnje, parfimerije, prodavnice poklona, ali i za specijalne promotivne aktivnosti, male poslovne poklone i slično.

Ovaj model reklamnih kesa je osmišljen tako da po dimenzijama i obliku odudara od uobičajenih modela. To je urađeno sa ciljem da se dobije „ekskluzivan“ utisak, usklađen sa skupocenim proizvodima kojima su kese uglavnom namenjene.  Kao i druge luksuzne kese Izradjuju se 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija i izrada idejnog rešenja (dizajn). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi.

CENA:   250 kesa - 0,40 €/kom + 35 €*
500 kesa - 0,35 €/kom + 45 €*
1000 kesa - 0,32 €/kom + 50 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Napomena:

Luksuzne reklamne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Pogledajte još: