Kvadratne kese dimenzija 230 x 220 x 100 mm (model XB)  su vrlo uočljive i efektne, pošto se radi o medju-standardu koji se relativno retko proizvodi. Dimenzije su okvirne i mogu se maksimalno prilagoditi konkretnim potrebama ili specijalnim zahtevima. Ova dimenzija se uglavnom koristi za nakit, satove, manje odevne predmete, reklamnu reprezentaciju, a naročito često je koriste optičarske radnje, zlatare, i gift-shopovi.

Kese se Izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija i izrada idejnog rešenja (dizajn). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi.

CENA:   250 kesa - 0,60 €/kom + 40 €*
500 kesa - 0,55 €/kom + 50 €*
1000 kesa - 0,50 €/kom + 70 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Napomena:

Luksuzne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih kesa u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Save

Save

Pogledajte još: