Zastavice od papira su jedan od proizvoda koji radimo već dugo, i vrlo često, za najazličitije prilike. Osim oficijelnih državnih zastava, vrlo su česte i razne "promo" varijacije. U oba slučaja zastavice su ekonomičan  način da masovno animirate decu, ili da "obojite" neki prostor u željene boje.. Važan detalj u svakoj akciji, promociji, ili manifestaciji. skoro pa nezamenljiv kao dekoracija pri organizaciji raznih velikih događaja, sajamskih i sličnih nastupa, pogotovo na otvorenom prostoru. Moguće ih je koristiti i na mnogo drugih kretivnih, "gerila-marketing" i sličnih načina...

Standardne dimenzije papirnih zastavica su 200 x 130 mm, štampane su u koloru obostrano na 150gsm kunstdruku. Montirane su (zalepljenje) na drvene / bambusove stapiće (~ 30cm dužine).

CENA:
500 zastavica - 0,25 €/kom
1.000 zastavica - 0,18 €/kom
20.000 zastavica - 0,08 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl) za zastavice  

Specijalne zastavice od papira

Osim standardnih, moguće je napraviti i zastavice proizvoljnih oblika (sečene ili štancovane), većih ili manjih dimenzija, uz korišćenje posebnih tehnika štampe i/ili dorade. Potrebno je samo da nam pošaljete odgovarajući upit ili zahtev za ponudu preko naše kontakt strane)

Save Save Save

Pogledajte još: