Duguljaste pillow-box L2 elipsoidne kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 260 x 130 mm. Radi se o štancovanim kutijama koje se izrađuju od kunstruka ili specijalnih fabriano kartona u boji od 250-350gr/m2. U ponudi postoji više stotina kvalitetnih papira različitih teksturam, boja i specijalnih efekata, a gramatura zavisnosti od debljine i savitljivosti konkretnog papira. Pošto je ovaj model negde na prelazu između kutija za nakit i ->XL PILLOW BOX  kutija, takođe ga često radimo sa rulčkama od kanapa ili satenske trake.

U cenu je uračunata osnovna ofset štampa u jednoj boji (vidi doplate). Ukoliko se rade na kunstdruku cena uključuje i plastifikaciju. Kao i kod drugih proizvoda iz ove grupe i dizajn je takođe uključen u cenu. U cenu nisu uračunate satenske trake i/ili ukrasni kanap.

CENE:   250 kutija - 0,40 Eur / kutija + 20 €*
500 kutija - 0,35 Eur / kutija + 30 €*
1000 kutija - 0,30 Eur / kutija + 40 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za “L2” kutijice 

 

Pillow box + zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše „pillow-box“ kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 75€
+ 0,025€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 90x150mm)
za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu „zlatotisak

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) „pillow-box“ kutija, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih modela kao i grafičkI  PRIKAZ SVIH DIMENZIJA PILLOW BOX kutijica, sa detaljnim objašnjenjem  možete videti ako kliknete na link.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!