Kutije za nakit, bižuteriju ili sitnice  „pillow box M2“  su namenjene za zlatare, proizvodjače bižuterije, gitf-shop-ove, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju.

Srednje pillow-box kutije za nakit su dimenzija 95 x 115 mm. Ove štancovane kutije su izradjene od 250-350 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 CENA:  
 250 kutija - 0,25 € / kutija + 20 €*
 500 kutija - 0,17 € / kutija + 25 €*
 1000 kutija - 0,14 € / kutija + 30 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “M2”  

Pillow box M2 kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 65€
+ 0,015€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 70x70mm)
za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu „zlatotisak

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani (samo kliknite na link)

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

/ poslednja revizija strane pre: