Pillow box S1 – elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 60 x 55 mm su  štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice. Ovo je najmanji model, čije su dimenzije dovoljane za pakovanje prstenja, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica. Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:
250 kutija - 0,18 €/kom + 15 €*
 500 kutija - 0,13 €/kom + 20 €*
 1000 kutija - 0,10 €/kom + 25 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box "S1"  

Kartonski nosači za nakit 45x50mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  „S1“ a cene drugih nosača  možete videti klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

CENA:
blanko nosač za "s1" - 0,03 €/kom 
 * kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač "S1"  

Pillow box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box, i drugih kutija za nakit, i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na strani: sve dimenzije pillow-box kutija (samo kliknite na link). Pošto se radi o kutijama relativno malih dimenzija i jednostavne konstrukcije, izrada novih alata je laka i brza. Zato ne oklevajte da nas kontaktirate ukoliko ne pronađete model koji vam odgovara.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Save

Save

Save

Save

Pogledajte još: