Kvadratne kese dimenzija 230 x 220 x 100 mm (model XB)  su vrlo uočljive i efektne, pošto se radi o medju-standardu koji se relativno retko proizvodi. Dimenzije su okvirne i mogu se maksimalno prilagoditi konkretnim potrebama ili specijalnim zahtevima. Ova dimenzija se uglavnom koristi za nakit, satove, manje odevne predmete, reklamnu reprezentaciju, a naročito često je koriste optičarske radnje, zlatare, i gift-shopovi.

Kese se Izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija i izrada idejnog rešenja (dizajn). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi.

CENA:   250 kesa - 0,60 €/kom + 40 €*
500 kesa - 0,55 €/kom + 50 €*
1000 kesa - 0,50 €/kom + 70 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Kvadratne kese po specijalnim zahtevima

Dimenziije kesa je moguće prilagoditi vašim zahtevima. Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, i drugo.

Druge dimenzije luksuznih reklamnih kesa:

Luksuzne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih kesa u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Pogledajte još: