Kartonske kutije sa ručkom su namenjene za brzo i atraktivno pakovanje za parfimerije, zlatare, prodavnice poklona i slično. Specijalno tzv automat dno omogućava da se roba zapakuje (kao poklon) u dekorativnu ambalažu za samo nekoliko sekundi. Po želji moguće je dodati i ukrasnu nalepnicu koja se lepi na poklopac.

Dimenzije sklopljene kutije su 130 x 260 x 65 mm. Ove štancovane kartonske kutije sa ručkom su izradjene od 280 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji, sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. Ručka od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:   250 kutija - 0,50 €/kutija + 40 €*
 500 kutija - 0,40 €/kutija + 50 €*
 1000 kutija - 0,35 €/kutija + 55 €*
 * za svaku sledeću boju
preuzmite špigl (šemu alata) za kutije sa ručkom  

Ostale kutije sa ručkom u ponudi:

Osim ovog modela u ponudi postoje i druge kutije sličnih dimenzija ili namene. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke druge dimenzije kutija sa ručkom na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. U tom slučaju obavezno pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije), luksuzne reklamne kese, a takođe i  xl pillow box kutije.

Sigurno ćemo naći rešenje koje odgovara vašim potrebama – i vašem budžetu.

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: