Bombonjera luksuzne kutije 140x280x30mm (model BB7)

Bombonjera luksuzne kutije, model BB7 (140x280x30mm) su trenutno najveće kutije ovog tipa u našoj ponudi. Koristan unutrašnji prostor je čak 116x255mm. Što znači da može da posluži kao prestižna ambalaža za novčanike, kravate, ešarpe i šalove…

Naravno – i kao klasična bombonjera.

U osnovnu cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji (za štampu u više boja vidi  *doplate). Kao i ostale kutije iz ove grupe mogu se finiširati kaširanim poklopcem (sa satenskom trakom ili magnetom), standardnom navlakom poput kutije šibica (sa ili bez prozora), ili poklopcem od providnog juvidura.

Cena:   0,85€/kom

/ minimalna količina 250 komada

 → Naručite ODMAH!


 

Luksuzna kutija sa magnetom Luksuzna kutija sa magnetom

Ovoj atraktivnoj kutiji kao osnova je poslužila „bombonjera“ BB7 (140x280x30mm), ali je oko nje urađen omotač od masivne lepenke debljine 2mm, obložene luksuznim StarDream® papirom. Logo je štampan tehnikom folijatiska (belom mat folijom), a zatvaranje kutije je izvedeno jakim neodijumskim magnetom.

Na isti način moguće je realizovati svaku od „bombonjera“ (kliknite na link za pregled svih dimenzija), uz puno mogućih varijacija u boji i teksturi materijala, tehnikama štampe i slično… Ne dozvolite da vas zbuni taj ogroman „višak“ mogućnosti, vi samo kažite šta vam treba, a sve ostalo prepustite nama!

CENA: već od 5,50€/kom

Za detaljne CENE i još detalja kliknite na sliku ili link:

  → Detaljne CENE / još informacija


Bombonjera luksuzne kutije sa trakom, magnetom, ili poklopcem od juvidura

Bombonjera luksuzne kutije sa trakom,
magnetom, ili poklopcem od juvidura

Postoji još nekoliko čestih varijacija ove kutije. Osim jednostavne navlake poput kutije šibica, bombonjera luksuzne kutije se mogu praviti i u verziji sa providnim prozorom proizvoljnog oblika. Zatvaranje se može vršiti satenskom trakom, magnetom, štampanim stikerima i na druge načine.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. ima i specijalizovani mikro sajt www.kutijice.com; Ukoliko vas zanima luksuzna ambalaža, ili želite da detaljnije upoznate naš rad, pozivamo vas da ga obavezno posetite.

Naravno postoje i opcije koje su „samo za vaše oči“, originalna rešenja za klijente koji žele nešto sasvim specijalno. U nastavku su date doplate za najčešće varijacije. Na vaš zahtev, konkretnu ponudu ćemo vam dostaviti u najkraćem roku. Potrebno je samo da nas kontaktirate, telefonom, mailom, viberom, preko društvenih mreža, kako god vama odgovara…

Štancovani nosač od sunđera ili kartona, doplata:   0,40€/kom
Poklopac od juvidura (providan), doplata:   0,75€/kom
Kaširani poklopac sa trakom ili magnetom, doplata:   2,30€/kom

Ovo vam verovatno izgleda vrlo komplikovano, ali nište ne brinite! Pomoći ćemo vam da u moru mogućih kombinacija pronađete baš onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Mi smo tu zbog vas!

Pošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Kutije sa duplim zidom „bombonjere“ 90x138x20mm (model BB4)
Bombonjera kutijice (model BB4)
Luksuzne „bombonjera“ kutije 117x147x22mm (model BB5)
Bombonjera kutijice (model BB5)
Kutijice sa duplim zidom 114x204x22mm (model BB6)
Bombonjera kutijice (model BB6)
kutijica „bombonjera“ 90x110x22mm (model BB2)
Bombonjera kutijice (model BB2)