Podmetači za čaše su, kao i drugi promotivni proizvodi, uspešni onoliko kolika je njihova upotrebna vrednost. Kaširani podmetači moraju da budu vrlo dugotrajni,  odnosno otporni i  izdržljivi, a kod potrošnih je važna ekonomična cena uz korektnu štampu. Posebnost ovog „trika“ je u tome što kada ga koristite kao poklon (reprezentaciju) on nastavlja da diskretno širi vašu poruku dogo posle uručenja, na neodređeno velikoj publici. Na ovim baznim preduslovima može se ostvarite ekstra vrednost kroz atraktivan i prijemčiv dizajn. To u praksi znači da reklamni sadržaj treba da bude diskretan i ne suviše napadan. 

Ali dobra ideja, naravno, nikad ne može da škodi.

Kvadratni kaširani podmetači za čaše

Set od 6 komada u poklon kutiji – štampa u koloru plastificirano i kaširano na lepenku – zaobljeni uglovi. U cenu uračunat i dizajn. Na zahtev moguće izmene u specifikaciji (broj boja i sl).

 CENA:     100 setova - 1,30 €/set
200 setova - 1,10 €/set
500 setova - 0,90 €/set

Okrugli kaširani podmetači za čaše

Set od 6 komada u poklon kutiji – štampa u koloru plastificirano i kaširano na lepenku – štancovani. U cenu uračunat i dizajn. Na zahtev moguće izmene u specifikaciji (broj boja i sl).

 CENA:     100 setova - 1,30 €/set
200 setova - 1,10 €/set
500 setova - 0,90 €/set

Podmetači za čaše na tankom papiru (za kafu)

Ofset-štampa od jedne boje, do punog kolora na lakom 60 gr/m2 ofsetnom papiru (kao podloga za šoljicu espresa ili crne kafe). U cenu uračunat i dizajn. Reklama za letnje bašte (ili kao ekonomični poklon setovi)…

 CENA:     1000 komada -  70 €
2000 komada - 120 €
5000 komada - 200 €

Kako još može da izgleda ovaj proizvod?

Verovatno mislite da ste do sada videli sve što se moglo uraditi na temu podmetača za čaše ili šoljice. Možda bi mogli da napravimo upušteno ležište za čašu? Ili da vaš podmetač bude nekog neobičnog oblika, da recimo prati oblik vašeg loga, ili maskote? Možemo i da mu damo „šmek suvenira“, i da ga tako učinimo poželjnim za poneti kao uspomenu. Naravno tu su i razne egzotične i nesvakidašnje tehnike, npr. zlatotisak, uz pomoć koga možemo aplicirati i razne „techno“, ili „disco“ – ili potpuno lude hologramske efekte…

Ništa Vi još niste videli . . .