25 godina

objavljeno u: Aktuelno | 0

Jubilej kao i uvek proslavljamo radno, okrenuti budućnost, zahvalni hiljadama klijenata koji su nam u proteklih čevrt veka ukazali svoje poverenje. Ove godine ćemo pokušati da sve što smo radili i do sada, uradimo – više i bolje. Još inovacija, još novih klijenata, još novih i originalnih proizvoda, još zanimljivih postova na mrežama, specijalizovanim sajtovima i blogovima, još fotografija i video klipova,..

09. marta 2017.
navršilo se tačno 25 godina
od osnivanja Deto d.o.o.

Naša mala, porodična firma zapošljava samo 12 ljudi, pa je zadatak koji postavljamo pred sebe veoma ambiciozan. Ohrabruje nas to što smo i do sada često uspevali nemoguće:
– Da klijenti koji su zakasnili sa narudžbinom – dobiju robu na vreme
– Da klijenti sa skromnim budžetima – dobiju vrhunske proizvode
– Da vas uvek iznova iznenadimo i prevaziđemo vaša očekivanja.

Postoji samo jedan razlog za tu „alhemiju“. Vaše zadovoljstvo je jedina garancija da ćemo opstati na ovom siromašnom i turbulentnom tržištu. VI LIČNO nam dajete snagu i razlog da istrajemo na našem putu.

Od početka godine nabavili smo dve nove mašine, otvorili novu liniju proizvoda, podneli desetak zahteva za zaštitu industrijskog dizajna i patenata, otvorili neka nova ino-tržišta

Prvih 25 godina je za nama, a u novih 25 smo tek zakoračili. Hvala vam na poverenju! Hitamo zajedno ka nekom novom jubileju, jer: 

 
Deto je partner po meri vaših potreba
i vaših mogućnosti

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *