Kutije za sveće su  izradjene  od 280 gr/m2 bindakota sa štampom u dve boje i sjajnom plastifikacijom. Predstavljaju samo primer kako je moguće izvesti bili kakvu specifičnu kutiju prema konkretnim zahtevima naručioca i prema originalnoj ideji. Ovakvi proizvodi dobijaju novi kvalitet koji daleko prevazilazi investirana sredstva.

 

(Na našem YouTube kanalu možete videti još nekoliko desetina sličnih klipova.Osim kutije za sveće, tu je još mnogo novih i originalnih proizvoda. Samo kliknite na YouTube ikonu na dnu strane)

Kutije za sveće (2 ili 4)

Kutija je izrađena od 280 gsm bindakota, sa providnim prozorom.Ova kutija je dizajnirana za standardne obredne sveće (za venčanja i krštenja) dužine 340mm. Kutija ima promenjlivi kartonski nosač koji omogućava da u nju stanu dve ili četiri sveće, a štampa se prilagođava nameni. U cene je uračunata štampa kao na uzorku sa video-klipa (u dve nijanse zlatne boje), ali su moguće i drugačije kombinacije. U cenu nije uključena satenska traka.

 Cene:   250 kom - 0,85 €/kom
500 kom - 0,70 €/kom
1000 kom - 0,55 €/kom

Kutija za jednu sveću

Kutija je izrađena od 280 gsm bindakota, sa providnim prozorom.Ova kutija je dizajnirana za standardnu obrednu sveću dužine 340mm. U cene je uračunata štampa kao na uzorku sa video-klipa (u dve nijanse zlatne boje), ali su moguće i drugačije kombinacije.

Cene:   250 kom - 0,60 €/kom +40 €*
500 kom - 0,50 €/kom + 45 €*
1000 kom - 0,45 €/kom + 50 €*
* za svaku sledeću boju

Originalne kutije za sveće i drugi slični proizvodi

Moguće su različite modifikacije u izgledu, obliku, ili dimenzijama ovih kutija. Na vaš zahtev prilagodićemo svaki detalj vašim konkretnim potrebama. Potrebno je samo da nas kontaktirate.

/ poslednja revizija strane pre: