Kutije za sveće su  izradjene  od 280 gr/m2 bindakota sa štampom u dve boje i sjajnom plastifikacijom. Predstavljaju samo primer kako je moguće izvesti bili kakvu specifičnu kutiju prema konkretnim zahtevima naručioca i prema originalnoj ideji. Ovakvi proizvodi dobijaju novi kvalitet koji daleko prevazilazi investirana sredstva.

(Na našem YouTube kanalu možete videti još nekoliko desetina sličnih klipova.Osim kutije za sveće, tu je još mnogo novih i originalnih proizvoda. Samo kliknite na YouTube ikonu na dnu strane)

/ Za još sličnih video klipova, posetite →naš YouTube kanal /

Kutije za sveće (2 ili 4)

Kutije za sveće (2 ili 4)

Kutija je izrađena od 280 gsm bindakota, sa providnim prozorom.Ova kutija je dizajnirana za standardne obredne sveće (za venčanja i krštenja) dužine 340mm. Kutija ima promenjlivi kartonski nosač koji omogućava da u nju stanu dve ili četiri sveće, a štampa se prilagođava nameni. U cene je uračunata štampa kao na uzorku sa video-klipa (u dve nijanse zlatne boje), ali su moguće i drugačije kombinacije. U cenu nije uključena satenska traka.

 Cene:   250 kom - 0,85 €/kom
500 kom - 0,70 €/kom
1000 kom - 0,55 €/kom

* Dve boje uračunate u cenu. Za svaku sledeću boju, doplata 40€

→ Naručite ODMAH!


Kutija za jednu sveću

Kutija je izrađena od 280 gsm bindakota, sa providnim prozorom.Ova kutija je dizajnirana za standardnu obrednu sveću dužine 340mm. U cene je uračunata štampa kao na uzorku sa video-klipa (u dve nijanse zlatne boje), ali su moguće i drugačije kombinacije.

Cene:   250 kom - 0,60 €/kom
500 kom - 0,50 €/kom
1000 kom - 0,45 €/kom

* Dve boje uračunate u cenu. Za svaku sledeću boju, doplata 40€


Originalne kutije za sveće i drugi slični proizvodi

Moguće su različite modifikacije u izgledu, obliku, ili dimenzijama ovih kutija. Na vaš zahtev prilagodićemo svaki detalj vašim konkretnim potrebama. Potrebno je samo da nas kontaktirate.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH!


Kutije za sveće u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

U digitalnoj štampi moguće su serije već od 99+ komada, a konkretna cena zavisi isključivo od dimenzija.  

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH!


Ostale vrste specijalne ambalaže

Da bi vam olakšali navigaciju, naročito preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /

→ Ako vas interesuju kutije za sveće, pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / može i kao kutije za sveće
Luksuzne kutije (23_modela)
Vizit karte u raznim verzijama
Vizit karte u raznim verzijama
Akcije, popusti, specijalne ponude... / može i za kutije za sveće
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Šestougaone kutije / može i za kutije za sveće
Šestougaone kartonke kutije