Luksuzne kese kese 380x250x80 mm se izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu kesa je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa, i slična jednostavna idejna rešenja su uključena u cenu.

Galerija kese 380x250x80 (MBX)Kompletna → Galerija kese 380x250x80 (MBX) se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

kese 380x250x80
/ Luksuzne kese, model MBX – „Hakaton“ (Nordeus) /

Ovaj konkretan model luksuzne kese se namenjen za laku garderobu, žensku obuću, optičarske radnje, zlatare, prodavnice poklona, manju kožnu galanteriju, i slično. Nije retkost da se kese 380x250x80 mm koriste i kao atraktivna poslovna reprezentacija za pakovanje prigodnih poslovnih poklona, ili u organizaciji raznih događaja.

 CENA:   250 kesa - 1,30 €/kom
500 kesa - 1,20 €/kom
1000 kesa - 1,15 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50€

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese, model MBX  blank


Kese 380x250x80 mm - specijalni zahteviKese 380x250x80 mm – specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, i drugo.

Ostale luksuzne kese u ponudi:

Osim ovih dimenzije, luksuzne kese se proizvode u još desetak standardnih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta, pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Zatražite pismenu ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH


Luksuzne kese sa digitalnom štampom
/ Luksuzne kese, model MBX „Lidl“ (Francuska) /

Luksuzne kese 360x240x80 sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, dimenzije tek nešto manje (iz tehničkih razloga) a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Možete čak brendirati i tipske kese (digitalno štampanim stikerima) i tako ih dobiti u jako malim serijama. Detalje o toj opciji možete naći na →www.kutijice.com, u sekciji „plati i nosi“…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Zatražite pismenu ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH
→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Reklamne kese 260x170x60mm (model SBX)
Reklamne kese 260x170x60mm (model SBX)
Luksuzne kese 420x380x120mm (XL)
Luksuzne kese 420x380x120mm (XL)

 

 

Save

Save

Save