Ove luksuzne kese se izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu kesa je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija i izrada idejnog rešenja (dizajn). Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po kesi.

Ovaj konkretan model luksuzne kese se namenjen za laku garderobu, žensku obuću, optičarske radnje, zlatare, prodavnice poklona, manju kožnu galanteriju, i slično. Nije retkost da se koristi i kao atraktivna poslovna reprezentacija, za pakovanje prigodnih poslovnih poklona, ili u organizaciji raznih događaja.

 CENA:   250 kesa - 0,80 €/kom + 50 €*
500 kesa - 0,60 €/kom + 60 €*
1000 kesa - 0,55 €/kom + 70 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, i drugo.

Ostale luksuzne kese u ponudi:

Osim ovih dimenzije, luksuzne kese se proizvode u još desetak standardnih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta, pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Save

Pogledajte još: