Ove luksuzne kese se izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu kesa je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa, i slična jednostavna idejna rešenja su uključena u cenu.

Ovaj konkretan model luksuzne kese se namenjen za laku garderobu, žensku obuću, optičarske radnje, zlatare, prodavnice poklona, manju kožnu galanteriju, i slično. Nije retkost da se koristi i kao atraktivna poslovna reprezentacija, za pakovanje prigodnih poslovnih poklona, ili u organizaciji raznih događaja.

 CENA:   250 kesa - 0,80 €/kom + 50 €*
500 kesa - 0,60 €/kom + 60 €*
1000 kesa - 0,55 €/kom + 70 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, i drugo.

Ostale luksuzne kese u ponudi:

Osim ovih dimenzije, luksuzne kese se proizvode u još desetak standardnih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta, pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: