Ovaj zanimljiv promo prozivod ima više namena. Papirni uglovi / spajalice mogu da posluže kao originalna spajalica za dokumente, sprečavaju pravljenje „ušiju“ na vašim stonim mapama, a mogu da posluže i kao zanimljiv obeleživač za knjige (popularni „bookmark“).

Standardno se izrađuju od  300gsm kunstdruka, sa plastifikacijom (sjajnom ili mat). U cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji i grafička priprema (dizajn).

CENA:     500 uglova - 0,14 €/kom
1.000 uglova - 0,12 €/kom
2.000 uglova - 0,10 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl) uglovi 

Papirni uglovi / spajalice – i drugi reklamni proizvodi

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge originalne reklamne proizvode. Originalni reklamni proizvodi su naš zaštitni znak i posebnu energiju i pažnju posvećujemo ovoj grupi. To znači da se veoma često pojavljuju novi (dok „stari“ istovremeno polako prelaze u našu standardnu ponudu). Zato vas pozivamo da posetite ove stranice uskoro ponovo. Naravno, možete i da nam pošaljete neku vašu originalnu ideju. Koliko god ludo zvučala. Je baš takve najviše volimo.

Dovoljno samo da nas kontaktirate . . .

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

Spajalica / bookmark  u digitalnoj štampi

Papirne spajalice / uglovi se najčešće realizuju u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA spajalice / bookmark-a u digitalnoj štampi:  0,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Čak i manje serije su izvodljive korišćenjem digitalno štampanih stikera na tipskim spajalicama.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Lifleti / flajeri A5
Lifleti / flajeri A5
Futrole za kartice
Futrole za kartice
Blokovi sa spiralom (A5)
Blokovi sa spiralom (A5)
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Kaširani podmetači za čaše
Kaširani podmetači za čaše