Galerija Blok A5

Kompletna → Galerija Blok A5 nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link)

 

Blok A5Blok a5 fomata (~145x200mm). Štampa korica u punom koloru (bindakot ili kunstdruk 280-350 gr/m2- sjajno plastificirano) + 40 listova 80 gr/m2, štampanih u jednoj boji. Povez metalnom spiralom. Originalno idejno (dizajn) rešenje se pravi za svakog klijenta.

Svaki unutrašnji list po vašoj želji može biti brendiran sa vašim logom /sloganom, kontakt podacima i tekstom po želji. Podloga sa linijama, kvadratićima, tačkicama ili u dizajnu po vašoj želji. Ovo je reklama koja se koristi, čuva i – deli. Možda je nešto veća investicija od flajera ili drugih promo materijala, ali su efekti više nego srazmerni uloženom.

 CENE:   100 blokova - 2,00 €/kom
200 blokova - 1,55 €/kom
500 blokova - 1,00 €/kom

→ Pozovite ODMAH!


 

Blokovi u drugim dimenzijama (Blok a4)

Blokovi u drugim dimenzijama

Reklamni blok A5 je samo jedna od mogućih dimenzija u kojima se izrađuju slični proizvodi. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Možda će vam biti zanimljivi i magnetni blokovi (u magnetnim proizvodima). Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije blokova ili rokovnika i/ili drugačije specifikacije (veći imi manji broj strana, broj  boja štampe, na drugim vrstama papira,  sa UV-lakom, zlatotiskom, i slično) na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu.

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!


Blok A5 u digitalnoj štampi

Blok A5 se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije – štampu na providnoj foliji, na plastičnim ili metaliziranim materijalima, itd…. Ako na to dodate i kaširanje (spajanje različitih materijala) – ko zna gde nas sve to može odvesti?

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske
Originalni EKO blokovi i sveske
Specijalne fascikle
Specijalne kartonske fascikle
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB)
Luksuzne kese  (model XB)