Velike pillow box M4 kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 115 x 150 mm.  To su najveće kutije za nakit ovog tipa koje imamo u ponudi. Radi se o štancovanim koje se izrađuju od kunstruka ili specijalnih fabriano kartona u boji od 250-350gr/m2 u zavisnosti od debljine i savitljivosti konkretnog papira. U cenu je uračunata osnovna ofset štampa štampa u jednoj boji (vidi doplate). Ukoliko se rade na kunstruku cena uključuje i plastifikaciju.

Kao i kod drugih proizvoda iz ove grupe i dizajn je takođe uključen u cenu.

CENA:   250 kutija - 0,32 €/kom
 500 kutija - 0,30 €/kom
 1000 kutija - 0,28 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 15 €

preuzmite šemu alata (špigl) za pillow “M4” 

Kartonski nosači za nakit 105x120mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  „M4“ a cene drugih nosača  možete videti  klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

CENA:  blanko nosač za "M4" - 0,06 €/kom 
 *kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač "M4"  

Pillow box M4 kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 70€ + 0,02€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 100x100mm)
za više detalja u vezi pomenutih tehnika visoke štampe pogledajte stranicu:
→ ZLATOTISAK / cene + još informacija

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) „pillow-box“ kutija, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih modela kao i grafičkI  PRIKAZ SVIH PILLOW-BOX DIMENZIJA sa detaljnim objašnjenjem  možete videti ako kliknete na link.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite! Na tom sajtu možete da kutite ovakve kutije u sekciji „plati i nosi“ u bilo kojoj količini

Pillow box M4 u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,00 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Pillow-box (M2) kutije za nakit, 95 x 115 mm
Pillow-box (M2) kutije za nakit, 95 x 115 mm
Kutijice za nakit (pillow-box M1)
Kutijice za nakit (pillow-box M1)
XL pillow box (XL1)
XL pillow box (XL1)
Kutije za nakit sa prozorom
Kutije za nakit sa prozorom

Save