Grafički prikaz svih modela pillow-box kutijica za nakit

objavljeno u: Arhiva, Korisne informacije | 2

Na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev je naravno moguće napraviti i kutije bilo kakvih drugih dimenzija, ali je sigurno ekonomičnije uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model.

(Spisak svih modela možete naći u padajućem meniju na strani „kutije za nakit“ ili na stranicama bilo kog od tamo navedenih modela).

Za sve dodatne informacije, pomoć, i savete – stojimo vam na raspolaganju.

Kartonski nosači za nakit

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za blanko modele, a opciju sa brendiranje šaljemo na vaš zahtev.

CENA:
blanko nosač  45x50 - 0,03 €/kom 
blanko nosač  75x75 - 0,04 €/kom 
blanko nosač 90x100 - 0,05 €/kom 
blanko nosač 105120 - 0,06 €/kom 
* kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonske nosače  

Save

2 Responses

  1. Deto d.o.o.

    Postoji ograničenje u veliličini, zbog standardnih formata papira, i formata štamparskih i doradnih mašina. U svakom slučaju, to što vam je potrebno su pillow velikih dimenzija (mi ih zovemo xl-pillow) pogledajte nekoliko modela na: https://deto.rs/ambalaza-pakovanje/xl-pillow-box/ , a možemo ih raditi i po vašim dimenzijama. Ali za konkretnu ponudu morate imati bar okvirne dimenzije, tiraž, i neku ideju u vezi brendinga (koliko boja, finalna obrada, itd).

    U ovakvim slučajevima je najbolje da dođete do nas sa uzorcima proizvoda koje želite da spakujete, na jedan kraći sastanak.

  2. Dušan

    Da li postoji mogućnost izrade većih kutija za pakovanje jastuka od heljde i od vune? Ne mogu Vam precizno reći dimenzije, jer ne znam kako bi se rasporedio jastuk u takvoj formi kutije, ali dimenzije jastuka su 40x53cm. Interesuje me i koji bi bio najmanji tiraž za takve kutije i neka okvirna cena.