Grafički prikaz svih modela pillow-box kutijica za nakit

objavljeno u: Arhiva, Korisne informacije | 2

Na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev je naravno moguće napraviti i kutije bilo kakvih drugih dimenzija, ali je sigurno ekonomičnije uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model.

(Spisak svih modela možete naći u padajućem meniju na strani „kutije za nakit“ ili na stranicama bilo kog od tamo navedenih modela).

Za sve dodatne informacije, pomoć, i savete – stojimo vam na raspolaganju.

Kartonski nosači za nakit

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za blanko modele, a opciju sa brendiranje šaljemo na vaš zahtev.

CENA:
blanko nosač  45x50 - 0,03 €/kom 
blanko nosač  75x75 - 0,04 €/kom 
blanko nosač 90x100 - 0,05 €/kom 
blanko nosač 105120 - 0,06 €/kom 
* kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonske nosače  

Save

Pogledajte još:

2 Responses

  1. Dušan

    Da li postoji mogućnost izrade većih kutija za pakovanje jastuka od heljde i od vune? Ne mogu Vam precizno reći dimenzije, jer ne znam kako bi se rasporedio jastuk u takvoj formi kutije, ali dimenzije jastuka su 40x53cm. Interesuje me i koji bi bio najmanji tiraž za takve kutije i neka okvirna cena.

  2. Deto d.o.o.

    Postoji ograničenje u veliličini, zbog standardnih formata papira, i formata štamparskih i doradnih mašina. U svakom slučaju, to što vam je potrebno su pillow velikih dimenzija (mi ih zovemo xl-pillow) pogledajte nekoliko modela na: https://deto.rs/ambalaza-pakovanje/xl-pillow-box/ , a možemo ih raditi i po vašim dimenzijama. Ali za konkretnu ponudu morate imati bar okvirne dimenzije, tiraž, i neku ideju u vezi brendinga (koliko boja, finalna obrada, itd).

    U ovakvim slučajevima je najbolje da dođete do nas sa uzorcima proizvoda koje želite da spakujete, na jedan kraći sastanak.