Akreditacije, id-kartice, propusnice, interne legitimacije… Kako god ih nazvali, ovaj važan detalj je veoma značajan u organizaciji najrazličitijih javnih skupova. Može da ima važnu bezbednosnu, organizacionu, ili čisto marketinšku ulogu. Ono što je uvek važno je da budu gotove na vreme, i da zadovolje visoke profesionalne i estetske standarde.

Galerija akreditacije / id-kartice

Kompletna → Galerija AKREDITACIJE / id-kartice nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na link).

 

Akreditacije / ID kartice sa trakom i štipaljkom

Akreditacije / ID kartice
sa trakom i štipaljkom

Najčešće dimenzije ovog modela akreditacija / id-kartica je 100x150mm. Kod većih serija radi se u u ofset štampi, a kod manjih u digitalnoj, ili kombinacijom obe vrste. Uglovi mogu biti zaobljeni, a montira se na traku štipaljkama na pravougaoni prorez. Uobičajena je obostrana plastifikacija (sjajnom ili mat folijom).

 

 *CENA:    100 akreditacija - 2,00 €/kom
 200 akreditacija - 1,50 €/kom
 300 akreditacija - 1,35 €/kom

* Uobičajena su varijacije u tekstu, pri čemu veći deo ima identičan tekst (npr: „učesnik“), a manji deo je personalizovan (npr. „predavač + <ime/prezime>“)

 

 → Naručite ODMAH!


Trake  sa štipaljkama za id-kartice

Trake  sa štipaljkama
za id-kartice

Trake sa štipaljkama za akreditacije proizvode se u mnogo boja, ali se trudimo da zbog kratkih rokova uvek na na lageru imamo bar osnovne nijanse. Na slici su prikazane najčešće boje, koje uvek imamo u ponudi.

Važna napomena: trake sa štipaljkama su repromaterijal, i prodaju se samo u kompletu sa id- karticama, odnosno akreditacijama.


Akreditacije / ID-kartice - posebne opcije i mogućnosti

Akreditacije / ID-kartice – posebne opcije i mogućnosti

Na vaš zahtev akreditacije / id-kartice mogu biti opremljene raznim sistemima zaštite, sa digitalnom tehnikom odštampanim fotografijama, bar kodovima (ili QR kodom), zlatotiskom, UV-lakom, hologramom, blindrukom (ili brajevim pismom). Digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji, plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Osim zabljenih uglova postoji i mogućnost da budu u nekom nepravilnom obliku, da prate neki logo, maskotu i sl…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Papirne čaše (omoti)
Papirne čaše (omoti)
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome