Podmetači za čaše su uspešni onoliko kolika je njihova upotrebna vrednost. Kaširani podmetači moraju da budu vrlo dugotrajni, otporni i  izdržljivi. Kod jednokratnih je važna ekonomična cena uz korektnu štampu. Posebnost ovog „trika“ je u tome što kada ga koristite kao poklon (reprezentaciju) on nastavlja da diskretno širi vašu poruku dogo posle uručenja. Na ovim baznim preduslovima može se ostvarite ekstra vrednost. Za to vam još treba samo atraktivan i prijemčiv dizajn. A to u praksi znači i da reklamni sadržaj treba da bude diskretan i ne suviše napadan. 

Uz sve to dobra ideja nikad ne može da škodi.

Kvadratni kaširani podmetači za čaše

Set od 6 komada u poklon kutiji. Štampa u koloru plastificirano i kaširano na lepenku sa zaobljenim uglovima. U cenu uračunat i dizajn. Na zahtev moguće izmene u specifikaciji (broj boja i sl). Podmetači su vrlo dugotrajni i izdržljivi. Za održavanje je dovoljno obrisati ih mokrom krpom. I izgledaće kao novi.

 CENA:     100 setova - 1,30 €/set
200 setova - 1,10 €/set
500 setova - 0,90 €/set

Okrugli kaširani podmetači za čaše

Set od 6 komada u poklon kutiji. Štampa u koloru plastificirano, kaširano na lepenku i štancovano. U cenu uračunat i dizajn. Na vaš zahtev moguće izmene u specifikaciji (broj boja i sl). Podmetači su vrlo dugotrajni i izdržljivi. Za održavanje je dovoljno obrisati ih mokrom krpom. I izgledaće kao novi.

 CENA:     100 setova - 1,30 €/set
200 setova - 1,10 €/set
500 setova - 0,90 €/set

Podmetači za čaše na tankom papiru (za kafu)

Ofset-štampa od jedne boje do punog kolora. Izrađuju se na lakom 60 gr/m2 ofsetnom papiru. Obično služe kao podloga za šoljicu espresa ili crne kafe. U cenu uračunat i dizajn. Reklama za letnje bašte, ili kao ekonomični poklon setovi. Mali detalj koji puno znači.

 CENA:     1000 komada -  70 €
2000 komada - 120 €
5000 komada - 200 €

Kako još može da izgleda ovaj proizvod?

Verovatno mislite da ste do sada videli sve što se moglo uraditi na temu podmetača za čaše ili šoljice? Možda bi mogli da napravimo upušteno ležište za čašu? Ili da vaš podmetač bude nekog neobičnog oblika? Recimo da prati oblik vašeg loga, ili maskote? Možemo i da mu damo „šmek suvenira“, i da ga tako učinimo poželjnim za poneti kao uspomenu. Naravno tu su i razne egzotične i nesvakidašnje tehnike. Npr. zlatotisak, uz pomoć koga možemo aplicirati i razne „techno“, ili „disco“ efekte. Ili neke otpuno lude hologramske efekte… Ovd mi nedostaje nekolikokratkih rečenica. Samo za potrebe seo-čitlivosti. . Testiram koliko tačno. Izgleda mi još nedostaje teksta. Dve tri kratke rečenice i dobiću zeleno svetlo.

Ništa Vi još niste videli . . .