Podmetači za čaše su uspešni onoliko kolika je njihova upotrebna vrednost. Kaširani podmetači moraju da budu vrlo dugotrajni, otporni i izdržljivi. Kod jednokratnih je važna ekonomična cena uz korektnu štampu. Posebnost ovog „trika“ je u tome što kada ga koristite kao poklon (reprezentaciju) on nastavlja da diskretno širi vašu poruku i dugo posle uručenja. To je njegova prava vrednost. Za to vam, sem kvalitetne izrade, treba još samo atraktivan dizajn. Na primer da reklamni sadržaj bude diskretan i ne suviše napadan. Možda nije loša ideja da se posavetujte sa nekim ko se tim poslom bavi svaki dan, već pune TRI DECENIJE…

Galerija podmetaci za čase

Kompletna → Galerija PODMETAČI za čaše nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

podmetači za čaše (PRAVOUGAONI)

Kvadratni kaširani podmetači za čaše

Set od 6 komada u poklon kutiji. Štampa u koloru plastificirano i kaširano na lepenku sa zaobljenim uglovima. U cenu uračunat i dizajn. Na zahtev moguće izmene u specifikaciji (broj boja i sl). Podmetači su vrlo dugotrajni i izdržljivi. Za održavanje je dovoljno obrisati ih mokrom krpom. I izgledaće kao novi.

 CENA:     100 setova - 1,50 €/set
200 setova - 1,35 €/set
500 setova - 1,20 €/set

→ Pozovite ODMAH!


okrugli podmetači za čaše

Okrugli kaširani podmetači za čaše

Set od 6 komada u poklon kutiji. Štampa u koloru plastificirano, kaširano na lepenku i štancovano. U cenu uračunat i dizajn. Na vaš zahtev moguće izmene u specifikaciji (broj boja i sl). Podmetači su vrlo dugotrajni i izdržljivi. Za održavanje je dovoljno obrisati ih mokrom krpom. I izgledaće kao novi.

 CENA:     100 setova - 1,50 €/set
200 setova - 1,35 €/set
500 setova - 1,20 €/set

→ Naručite ODMAH!


papirni podmetači (za kafu)

Podmetači za čaše na tankom papiru (za kafu)

Ofset-štampa od jedne boje do punog kolora. Izrađuju se na lakom 60 gr/m2 ofsetnom papiru. Obično služe kao podloga za šoljicu espresa ili crne kafe. U cenu uračunat i dizajn. Reklama za letnje bašte, ili kao ekonomični poklon setovi. Mali detalj koji puno znači.

 CENA:     1000 komada -  70 €
2000 komada - 120 €
5000 komada - 200 €

→ Naručite ODMAH!


Ilustrovani podmetači za čašeKako još može da izgleda ovaj proizvod?

Praktično – nema ograničenja. Ako želite da izgleda drugačije, da bude povoljniji, od drugog materijala ili oblika – sve može!

Na primer želite da prati oblik vašeg loga, ili maskote? Sa karikaturama? Ili hoćete da mu damo „šmek suvenira“ i da ga tako učinimo poželjnim za poneti kao uspomenu. Naravno tu su i razne egzotične i nesvakidašnje tehnike. Npr. zlatotisak, uz pomoć koga možemo aplicirati i razne „techno“, ili neke potpuno lude hologramske efekte…

→ Pozovite ODMAH! 


Podmetači u verziji sa digitalnom štampomPodmetači u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Za manje serije  posetite naš web shop kutijice.com, a za sve ostale zahteve i pitanje pozovite ili pišite nam ODMAH za konkretnu ponudu!

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju podmetači za čaše, pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske
Originalni blokovi i sveske
Flexagon (flexa-hexagaon)
Flexagon (flexa-hexagaon)
Magnetni proizvodi
Magnetni reklamni proizvodi
Papirne čaše (omoti + podmetači)
Papirne čaše (omoti)