Pop-up pozivnice, razglednice, čestitke ili brošure – su trodimenzionalni objekti koji se izvode kombinacijom štampe, štancovanja, i lepljenja. Štancovanje, tj mašinsko isecanje se vrši uz pomoć posebnih alata, koji nam omogućavaju da ekonomično i brzo izvedemo komplikovane oblike. Ova tehnika se primenjuje u izradi dečijih knjiga još od 19.veka. U novije vreme je našla svoju primenu i u tzv. „direct marketing“ praksi. Za izradu pop-up pozivnica, čestitki, brošura i sličnih promo-materijala, potrebno je dosta kreativnosti, iskustva i raznovrsna tehnička znanja. Predstavljamo vam ovde samo nekoliko uspelih primera ove tehnike. Biće nam drago ako uspemo da vam malo zagolicamo maštu, i raspalimo vašu inspiraciju. Jer sve što ovde, ili bilo gde vidite na ovu temu – možemo da napravimo. Na osnovu vaše ili naše ideje. Naravno – vaš Pop-Up će nositi vaš logo i/ili reklamnu poruku. Možemo animirati vašu maskotu ili slogan, prikazati u 3D formi vaš objekat, ili vaš proizvod…

Jedini uslov je da je sve većim delom napravljeno od papira ili kartona.

Osim pop-up pozivnice i čestitiki – postoji još na stotine drugih sličnih originalnih pokretnih varijanti. Ako vas takve stvari zanimaju, obavezno nas pratite na našoj FB stranici ili na našem YouTube kanalu. Slične ideje se tamo objavljuju veoma često.

Cena za razradu i produkciju POP-UP proizvoda:

 → Pozovite ODMAH!

POP-Up nije usamljena „otkačena“ ideja…

Naprotiv!. Na ovom sajtu ima još puno sličnih. Neke su iz oblasti ambalaže, a neke možete videti u padajućem meniju sa strane ili u okviru grupe „Novi i originalni reklamni proizvodi„. Ideja iza svake originalne promocije je da potencijalni kupci ili klijenti imaju dobar razlog i želju da sačuvaju vaš promo materijal. Na primer – u želji da ga pokažu nekome. Pop-up je samo jedna od ideja koja se može beskjrajno kombinovati sa stotinama ili hiljadama drugih. Mnoge od njih su samo za vaše oči, a sve što treba da uradite je da nas kontaktirate na način koji vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:
Priprema, likovna rešenja, dizajn (uključujući i pop-up dizajn)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Izrada probnih modela i uzoraka (uključujući i pop-up)
Izrada probnih modela i uzoraka
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)