Wobblers / vobleri (reklamne etikete na elastičnom nosaču) – etikete proizvoljnih veličina štampane u punom koloru na kvalitetnom kartonu (bindakot 200-280 gr/m2) sa elastičnim samolepljivim nosačem pogodnim za pričvršćivanje na rashladne vitrine i/ili gondole u maloprodajnim objektima.

Galerija Wobblers / vobleriKompletna →Galerija Wobblers / vobleri  nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Wobblers / vobleriOvaj atraktivam P.O.S. (point of sale) reklamni medij je veoma popularan za pospešivanje prodaje „na licu mesta“ – tamo gde se vodi najoštrija bitka medju brendovima. Wobblers / vobleri su mali detalj koji može spasti investiciju vrednu milione i hiljade radnih sati.

 CENA: već od 0,5€/kom

*sa postojećim alatima za isecanje, za serije preko 250 komada

 

→ Naručite ODMAH!

Wobblers, Hangers…
I druga „Point-Of-Sale“ ponuda

„Point-Of-Sale“ promocija je način da se vašim potrošačima obratite direktno na mestu gde se donosi odluka. Ovaj mali i naizgled beznačajan detalj može poništiti efekte neuporedivo većih ulaganja u reklamu – i zato ga nipošto ne treba zanemariti. Borite se za svoje kupce do kraja.

Sve dok vaš proizvod ne završi u njihovoj korpi, postoji šansa da će vam vaše potrošače neko preoteti U POSLEDNJEM TRENUTKU… Igra je zasta postala dinamična i sve češće ima elemente trilera. Ako vam zatreba pomoć u vezi ovih malih „pospešivača prodaje“ – samo nas kontaktirajte. Ova oblast (P.O.S.) se veoma brzo razvija, i skoro svakodnevno se smišljaju nove ideje… Neke od njih su samo za vaše oči.

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


Wobblers u digitalnoj štampi

Vobleri u digitalnoj štampi

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda ta mogućnost je dragocena, ali to nije sve. Digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

 CENA: već od 1€/kom

*sa novim alatima za isecanje, za serije preko 100 komada

→ Naručite ODMAH!

 

→ Ako vas zanimaju vobleri, pogledajte i ovo:

Akreditacije / id kartice / trake, itd... (mogu i kao wobblers)
Akreditacije / id kartice / trake, itd…
Okrugle i elipsoidne nalepnice (mogu i kao wobblers)
Okrugle i elipsoidne nalepnice
Futrole za kartice (za akcije, kao i wobblers)
Futrole za kartice
Papirne čaše (omoti)
Promo papirne čaše (omoti)