Stone mape i planeri

Promotivne stone mape u bloku i stoni planeri u spiralnom povezu,  sa najkvalitetnijom ofset štampom, su ekonomičan poslovni poklon. Naj efektniji poslovni pokloni imaju dve važne karakteristike; Moraju da budu efektni, i da prenesu ili ponesu vaš brend i/ili reklamnu poruku. Istovremeno moraju da imaju i nespornu upotrebnu vrednost. Ovaj poslovni detalj je čest ukras na radnom stolu, a oni koji su ga koristili se teško odvajaju od njega, jer je veoma praktičan. Ako želite da vas klijenti i kupci sledeće godine pitaju: „A gde je moja mapa?“ – ovo je proizvod za vas.

 

Standardne (radne) stone mape]

50 listova B3 (~33×49 cm) na kvalitetnoj ofsetnoj 100 gr/m2 hartiji, na podlozi od lepenke. U cenu je uracunata izrada idejnog resenja (dizajn) i stampa u jednoj boji (vidi doplate).

CENA:  100 mapa - 2,20 €/kom
250 mapa - 1,80 €/kom
500 mapa - 1,50 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 40€


 Luksuzna stone mape

Luksuzna stone mape

50 listova B3 (~33×49 cm) na kvalitetnoj ofsetnoj 100 gr/m2 hartiji, na podlozi od kasirane lepenke sa dve klapne (plastificirano). Stampa unutrasnjih listova i kasiranih klapni po dogovoru (1-4 i vise boja). Moguce je dogovoriti kompletnu uslugu, dizajn, eventualne fotografije i sl…

Zatražite punudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Stone mape i slični reklamni proizvodi? 

Stone mape i slični reklamni proizvodi? 

Ovo  je samo jedan od više desetina proizvoda iz takozvane „→sezonske ponude“ koja pokriva svu onu reklamnu reprezentaciju koja se najčešće razmenjuje krajem kalendarske godine. Osim raznih vrsta kalendara i drugih sličnih konvencionalnih proizvoda, u našoj ponudi postoje i mnogi originalni reklamni prozvodi koji se savršeno uklapaju u istu ideju. Naravno, ima i stvari koje čuvamo samo „za vaše oči“. Ukoliko želite nešto zaista neviiđeno, samo treba da nas kontaktirate.  Na vaš zahtev ćemo vam dostaviti naš predlog i pismenu ponudu. Inače, istoj temi smo posvetili i jedan kompletan mini sajt – www.lepeze.com je skoro potpuno posvećen originalnoj reklamnoj reprezentaciji, pa vas pozivamo da ga obavezno posetite.

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Sezonska ponuda (kalendari, stone mape i slično)
Sezonska (ponuda (kalendari i slično)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar, ide uz stone mape)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
Džepni Kalendari
Džepni Kalendari