Promotivne stone mape u bloku i stoni planeri u spiralnom povezu,  sa najkvalitetnijom ofset štampom, su ekonomičan poslovni poklon. Naj efektniji poslovni pokloni imaju dve važne karakteristike; Moraju da budu efektni, i da prenesu ili ponesu vaš brend i/ili reklamnu poruku. Istovremeno moraju da imaju i nespornu upotrebnu vrednost. Ovaj poslovni detalj je čest ukras na radnom stolu, a oni koji su ga koristili se teško odvajaju od njega, jer je veoma praktičan. Ako želite da vas klijenti i kupci sledeće godine pitaju: „A gde je moja mapa?“ – ovo je proizvod za vas.

Standardne (radne) stone mape]

50 listova B3 (~33×49 cm) na kvalitetnoj ofsetnoj 100 gr/m2 hartiji, na podlozi od lepenke. U cenu je uracunata izrada idejnog resenja (dizajn) i stampa u jednoj boji (vidi doplate).

CENA:  100 mapa - 2,20 €/kom
250 mapa - 1,80 €/kom
500 mapa - 1,50 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 40 €


Luksuzna stone mape

50 listova B3 (~33×49 cm) na kvalitetnoj ofsetnoj 100 gr/m2 hartiji, na podlozi od kasirane lepenke sa dve klapne (plastificirano). Stampa unutrasnjih listova i kasiranih klapni po dogovoru (1-4 i vise boja). Moguce je dogovoriti kompletnu uslugu, dizajn, eventualne fotografije i sl…

Informacije u vezi cena i svih drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH


Stone mape i slični reklamni proizvodi? 

Ovo  je samo jedan od više desetina proizvoda iz takozvane „→sezonske ponude“ koja pokriva svu onu reklamnu reprezentaciju koja se najčešće razmenjuje krajem kalendarske godine. Osim raznih vrsta kalendara i drugih sličnih konvencionalnih proizvoda, u našoj ponudi postoje i mnogi originalni reklamni prozvodi koji se savršeno uklapaju u istu ideju. Naravno, ima i stvari koje čuvamo samo „za vaše oči“. Ukoliko želite nešto zaista neviiđeno, samo treba da nas kontaktirate.  Na vaš zahtev ćemo vam dostaviti naš predlog i pismenu ponudu. Inače, istoj temi smo posvetili i jedan kompletan mini sajt – www.lepeze.com je skoro potpuno posvećen originalnoj reklamnoj reprezentaciji, pa vas pozivamo da ga obavezno posetite.

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Džepni Kalendari
Džepni Kalendari
Sezonska ponuda (kalendari, stone mape i slično)
Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar, ide uz stone mape)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Vinska kutija sa ručkom
Vinska kutija sa ručkom
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće