Pillow box kutije S1 – elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 60 x 55 mm su  štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice. Ovo je najmanji model, čije su dimenzije dovoljane za pakovanje prstenja, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica.

Galerija Pillow box kutije (S1) za nakit, 60 x 55 mmKompletna → Galerija Pillow box kutije (S1) za nakit, 60 x 55 mm se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Pillow box kutije (S1) za nakit, 60 x 55 mm

Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji. Osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:   250 kutija - 0,24 €/kom
 500 kutija - 0,20 €/kom
 1000 kutija - 0,18 €/kom

* Za štampu u jednoj boji, doplata za sledeću boju 15€

→ Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za kutijicu „S1“  blank


Kartonski nosači za nakit 45x50mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica. Mogu se koristiti i nezavisno, a u zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije. Takođe imamo i  brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  „S1“ a cene drugih nosača  možete videti klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

nosači

CENA:  blanko nosač za "s1" - 0,05 €/kom 
 * kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač "S1"  

Pillow box kutije S1 + zlatotisak, blindruk, letterpress...Pillow box kutije S1 +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Možete ga ograničiti samo na logo ili druge nepromenjive podake. Tako možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€
+ 0,01€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 50x50mm)
za više detalja pogledajte stranicu:

ZLATOTISAK / cene + još informacija


Pillow box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju možete videti još nekoliko modela pillow box, i drugih kutija za nakit. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela možete videti na strani: sve dimenzije pillow-box kutija (samo kliknite na link). Na tabeli je dato i grafičko objašnjenje datih dimenzija. Pošto se radi o kutijama relativno malih dimenzija i jednostavne konstrukcije, izrada novih alata je laka i brza. Zato ne oklevajte da nas kontaktirate ukoliko ne pronađete model koji vam odgovara.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → 

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju pillow-box kutje, pogledajte i ovo:

Kutijice za nakit (M3) pillow box kutije
Kutijice za nakit (pillow-box M3)
Kutijice za nakit (pillow-box M1)
Kutijice za nakit (pillow-box M1)
Promo kutije sa ručkom
Promo kutije sa ručkom
Ukrasna kutija sa prorezima
Ukrasna kutija sa prorezima

Save

Save

Save

Save