Pillow box S1 – elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 60 x 55 mm su  štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice. Ovo je najmanji model, čije su dimenzije dovoljane za pakovanje prstenja, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica. Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

no images were found

CENA:
250 kutija - 0,18 €/kom + 15 €*
 500 kutija - 0,13 €/kom + 20 €*
 1000 kutija - 0,10 €/kom + 25 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za kutijicu "S1"  

Kartonski nosači za nakit 45x50mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  “S1” a cene drugih nosača  možete videti klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

CENA:
blanko nosač za "s1" - 0,03 €/kom 
 * kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač "S1"  

Pillow box S1 +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom, i da se ograniči samo na logo ili druge nepromenjive podake.. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda. Pa čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€
+ 0,01€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 50x50mm)
za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu “zlatotisak

Pillow box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box, i drugih kutija za nakit, i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na strani: sve dimenzije pillow-box kutija (samo kliknite na link). Pošto se radi o kutijama relativno malih dimenzija i jednostavne konstrukcije, izrada novih alata je laka i brza. Zato ne oklevajte da nas kontaktirate ukoliko ne pronađete model koji vam odgovara.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Save

Save

Save

Save