Pillow box S2 – elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 57 x 132 mm su  štancovane jastučaste kutije za parfeme (testere), zlato, srebrom, kristal, bižuteriju,  ili slične sitnice. Ovo je vrlo mali model, čije su dimenzije dovoljne za pakovanje testera, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica.

Galerija Pillow-box (S2) kutijice za nakit, 57 x 132 mmKompletna → Galerija Pillow-box (S2) kutijice za nakit, 57 x 132 mm se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Pillow-box kutijice (S2) za nakit

Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:   250 kutija - 0,28 €/kom
 500 kutija - 0,25 €/kom
 1000 kutija - 0,22 €/kom

* Za jednobojnu štampu, doplata za sledeću boju: 15€

→ Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box „S2“blank 


Pillow box S2 + zlatotisak, blindruk, letterpress...Pillow box S2 +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda, čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€ (jednokratno) + 0,01€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 50x50mm)
za više detalja pogledajte ovu stranicu:

 ZLATOTISAK / cene + još informacija


Pillow box S2

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box i drugih kutijica za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani (samo kliknite na link). Ova vrsta kutijica za nakit u našoj punudi trenutno  postoji u 9 različitih dimenzija. To naravno ne znači da lako i brzo ne možemo bilo koji model prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Sve što je potrebno je da nas kontraktirate – samo kliknite na link, i izaberite način koji vam najviše odgovara.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite! Na tom sajtu moguće je kupiti ovakve kutije po sistemu „plati i nosi“ – u bilo kojoj količini

Pillow box S2 u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom →

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

→ Ako vas zanima pillow box s2, pogledajte i ovo:

specijalne kutije
specijalne „belgijske“ kutije za nakit
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
Kutijice za nakit (pillow-box M1)
Kutijice za nakit (pillow-box M1)
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije