Pillow box S2 – elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 57 x 132 mm su  štancovane jastučaste kutije za parfeme (testere), zlato, srebrom, kristal, bižuteriju,  ili slične sitnice. Ovo je vrlo mali model, čije su dimenzije dovoljne za pakovanje testera, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica. Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:
250 kutija - 0,18 €/kom + 15 €*
 500 kutija - 0,13 €/kom + 20 €*
 1000 kutija - 0,10 €/kom + 25 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box "S2" 

Pillow box S2 +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda, čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€
+ 0,01€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 50x50mm)
za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu „zlatotisak

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box i drugih kutijica za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani (samo kliknite na link). Ova vrsta kutijica za nakit u našoj punudi trenutno  postoji u 9 različitih dimenzija. To naravno ne znači da lako i brzo ne možemo bilo koji model prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Sve što je potrebno je da nas kontraktirate – samo kliknite na link, i izaberite način koji vam najviše odgovara.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

/ poslednja revizija strane pre: