Etikete za konfekciju proizvode se u mnogo različitih dimenzija i oblika. takođe je ogroman broj raznih materijala (ili njihovih kombinacija) koji mogu poslužiti za ovu funkciju. Ovde ćemo se pozabaviti samo najčešćim vrstama, ali čak i ako ne pronađete ono što ste imali na umu – ne očajavajte. Samo ste jedan klik daleko od rešenja vašeg problema…

 

standardne etikete za konfekciju

Standardne etikete za konfekciju

Etikete za konfekciju se najčešće prave od 350 gr/m2 kunstdruka, bindakota ili specijalnih kartona u boji. Mogu biti pravougaone ili u proizvoljnom obliku, različitih dimenzija. Etiketa standardno sadrži osnovne informacije o brendu ili proizvodu, po želji se štampa jednostrano ili obosrano. Na vaš zahtev može biti i dvodeljna, sa pausom ili folijom, dodatnim stikerima i slično (pogledajte kratak video klip pri dnu stranice). Postoji zapravo toliko mogućih varijacija u izgledu ovog bitnog detalja, da je jako teško dati preciznu cenu, pa čak i raspon.

Informativna cena u prilogu odnosi se na najjednostavnije etikete sa jednobojnom/jednostranom štampom, približne veličine poput standardne vizit-karte:

CENA: već od 0,05€/kom.

/ za cene i još detalja, kliknite na:

→  CENE / još informacija


Kaširane etikete

Kaširane etikete za konfekciju (masivne)

Ove etikete za konfekciju mogu biti pravougaone ili u proizvoljnom obliku. Najčešće se sastoje iz dva ili tri sloja, ukupne debljine 1-2mm. Ovakva etiketa osim osnovnih informacija o brendu i samom proizvodu govori kupcu još jednu važnu stvar. Koliko proizvodjač konkretne konfekcije veruje u sopstveni proizvod. Jer, ako vi ne verujete u sebe – zašto bi vam verovali drugi? Ovakve „robusne“ etikete se obično koriste za kožnu galenteriju, jeans, kvalitetniju trikotažu, ali i mnogo drugih proizvoda. Uvek kada proizvođač želi da pošalje poruku: „ovo je proizvod koji vredi para“.

U navedene cene je uračunata kvalitetna ofset štampa u jednoj boji (vidi * doplate):

CENA: već od 0,25€/kom.

 

→  CENE / još informacija


Etikete sa nosačem

Etikete sa nosačem

Etikete sa nosačem (euro nosačem) kao i sve etikete, imaju različitih više funkcija. Obeležavanje, brendiranje, zakonski zahtevi, itd… Ali u odnosu na ostale etikete za konfekciju, ove etikete poseduju još korisnu osobinu – mogućnost da se uz pomoć njih roba izloži na nekom stalku ili displeju. Najčešće se prave od 350 gr/m2 kunstdruka, bindakota ili specijalnih kartona u boji. Mogu biti pravougaone ili u proizvoljnom obliku, različitih dimenzija. Etikete sa nosačem standardno sadrže osnovne informacije o brendu ili proizvodu, a po želji se štampaju jednostrano ili obostrano. Cena u prilogu se odnosi na najjednostavnije etikete poput onih za čarape, sa jednobojnom/jednostranom štampom, veličine 90x60mm (za štampu u više boja pogledajte *doplate):

CENA: već od 0,15€/kom.

 

→  CENE / još informacija


etikete za konfekciju

Ušivne etikete za konfekciju (tekstilne)

Rade se u više tehnika – folijatiskom (u raznim bojama), sublimacijom, u digitalnoj štampi na specijalnim tekstilnim podlogama. Takođe i na ripsu, sAtenu, keperu – i drugim tekstilnim materijalima… Zbog povećanog interesovanja, u toku je probni rad na ovom programu, posebno u segmentu digitalne štampe koja omogućava višebojnu štampu na specijalnim materijalima. Za više informacija molimo vas da nam dostavite neki kontakt telefon ili adresu, sa dimenzijama i planiranim količinama za koje ste zainteresovani.

CENA: /na vaš zahtev/

/ Mailom ili telefonom, zatražite 

→  Zahtev za ponudu ODMAH!


etikete za konfekciju

Etikete za konfekciju
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše etikete obogatite zlatotiskom, letterpress-om lli blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom, i da se ograniči samo na logo. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više osoba, čak i u slučaju promene adrese, telefona ili drugih podataka.

 

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: ~30-50€ + 0,01€/po otisku

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak) za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu „zlatotisak


Etikete za konfekciju
po specijalnim zahtevima

Ovi proizvodi se skoro uvek rade prema vrlo specifičnim zahtevima, u smislu dimenzija, oblika, tiraža… Postoje i ekonomičnije varijate np.r na 350gr/m2 kunstdruku, ili na „Fabriano“ i sličnim kartonima, pausu, juviduru itd. Osim kvalitetne ofset štampe moguće su i brojne tehničke varijacije.

/ Za još sličnih video klipova, posetite →naš YouTube kanal /

blindruk, zlatotisak, hologramske aplikacije, UV-lak, specijalne fluo-boje, gliter, expandex, letterpres (utisnuta štampa)… I čitav niz drugih tehnika i postupaka koji imaju dve ravnopravne uloge: da doprinesu snazi vašeg brenda, i da onemoguće njegovo falsifikovanje. Pošto je skup tehničkih mogućnosti i njihovih kombinacija ogroman – više informacija, uključujući i kalkulacije troškova možete dobiti u roku od nekoliko sati. Sve što treba je da nas direktno kontaktirate. Na linkovanoj stranici su naši telefoni, adresa, mail, viber, itd – vaše je samo da izaberete način koji vam najviše odgovora… A onda sve prepustite nama !

/ Još sličnih video klipova možete pronaći → na našem YuTube kanalu (samo kliknite na link) /


standardne etikete za konfekcijuEtikete u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).   Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

 

Za specijalnu ponudu kliknite na:

→  Pošaljite upit na mail, ili pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše / etikete za konfekciju
Kaširani podmetači za čaše
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk letterpress…
Luksuzne vizit karte / etikete za konfekciju
Luksuzne vizit karte (specijalne)
Futrole za kartice / etikete za konfekciju
Futrole za kartice (poklon vaučeri)