Kesa dimenzija 300 x 400 x 140 mm (model XLS) je  uspravna (vertikalna) varijanta XL modela kesa za specifične potrebe. Dimenzije su okvirne i lako prilgodljive konkretnim potrebama i zahtevima. Za najrazličitije namene od dečije garderobe i igračaka, do keteringa i tehničke robe..

Ova reklamna kesa se izradjuje od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:
250 kesa - 1,20 €/kom + 50 €*
500 kesa - 1,00 €/kom + 60 €*
1000 kesa - 0,90 €/kom + 80 €
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Kesa drugih dimenzija:

Luksuznе reklamnе kesе se pravе u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Isto se odnosi i na druge posebne zahteve, u vezi štampe ili finalne dorade.

Samo treba da nas pozovete…

Save

Save

Save

Save