Kesa 300x400x140 mm (model XLS) je  uspravna (vertikalna) varijanta XL modela kesa za specifične potrebe. Dimenzije su okvirne i lako prilgodljive konkretnim potrebama i zahtevima. Za najrazličitije namene od dečije garderobe i igračaka, do keteringa i tehničke robe..

Galerija kesa 300x400x140 (XLS)

Kompletna → Galerija kesa 300x400x140 (XLS) se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili Link).

 

Kesa 300x400x140 (XLS)

Ova reklamna kesa se izradjuje od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 

CENA:  250 kesa - 1,40 €/kom
500 kesa - 1,30 €/kom
1000 kesa - 1,20 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50€

 

→ Naručite ODMAH!

preuzmite rasklop (špigl) za kese model XLS  blank


Specijalni zahtevi

xls kesa - specijalni zahtevi
/ XLS kesa sa zlatotiskom i ručkama od satenske trake „Petit Coco“ /

Kao što možete u galeriji, ovakva reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 30 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!


Slične kese drugih dimenzija

Kesa 300x400x140 mm je samo jedan od modela, koji se pravе u još desetak različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Naša ponuda je veoma fleksibilna i trudimo se da izađemo u susret svakoj vašoj potrebi ili zahtevu. U vezi dimenzija, štampe ili dorade, sve što je potrebno je da nam ppošaljete e-mail ili da nas pozovete:

→ Pozovite ODMAH!
 

Kesa 300x400x140 (XLS) u digitalnoj štampi

Kesa 300x400x140 (XLS) u digitalnoj štampi

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa kompletnog tabaka pre savijanja, ili brendiranje tipske kese stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. (Za detalje u vezi druge opcije posetite →www.kutijice.com – sekciju „plati i nosi“ – gde možete nabaviti praktično bilo koju količinu tipskih kesa, ove ili drugih dimenzija).

Ukoliko želite digitalnu štampu cele površine, digitalna štampa vam omogućava serije već od 99+ komada:

Cena NA UPIT:
 
→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kese (10 standardnih modela + kesa 300x400x140 mm
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
XL pillow box (XL1 - slično kao kesa 300x400x140 mm
XL pillow box (XL1)
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk, letterpress…
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije

Save

Save

Save

Save