Kesa 300x400x140 mm (model XLS) je  uspravna (vertikalna) varijanta XL modela kesa za specifične potrebe. Dimenzije su okvirne i lako prilgodljive konkretnim potrebama i zahtevima. Za najrazličitije namene od dečije garderobe i igračaka, do keteringa i tehničke robe..

Ova reklamna kesa se izradjuje od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:  250 kesa - 1,20 €/kom
500 kesa - 1,00 €/kom
1000 kesa - 0,90 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju: 50€

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Kesa 300x400x140 mm i kese drugih dimenzija

Kesa 300x400x140 mmje samo jedan od modela , koji se pravе u još desetak različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Isto se odnosi i na druge posebne zahteve, u vezi štampe ili finalne dorade.

Samo treba da nas pozovete…

XLS kesa u digitalnoj štampi

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa kompletnog tabaka pre savijanja, ili brendiranje tipske kese stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. Za detalje u vezi druge opcije posetite →www.kutijice.com – sekciju „plati i nosi“ – gde možete nabaviti praktično bilo koju količinu tipskih kesa, ove ili drugih dimenzija. Ukoliko želite digitalnu štampu cele površine, digitalna štampa vam omogućava serije već od 99+ komada:

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  2,00 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH
→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kese (10 standardnih modela + kesa 300x400x140 mm
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Trouglaste kutije
Trouglaste kutije
XL pillow box (XL1 - slično kao kesa 300x400x140 mm
XL pillow box (XL1)
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk, letterpress…
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije

Save

Save

Save

Save