Ovaj model xl pillow box kutija sa ručkom od kanapa koriste se uglavnom za maloprodaje. Po funkciji su slične kao luksuzne ili eko kese, ali zbog nesvakidašnjeg izgleda imaju dodatni reklamni efekat. Često se koriste za dečiju garderobu, lakši tekstil i konfekciju, ili slične proizvode. Dimenzije XL1 pillow box kutije su 450 x 300 x 230 mm (vidi skicu standardnih dimenzija).

Štancovana kutija, izradjena od 280-350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 Eur po kutiji. Ručka od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji ~ 5 mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

250 kom - 0,80 €/kom + 45 €*
 500 kom - 0,70 €/kom + 55 €*
 1000 kom - 0,60 €/kom + 65 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za XL1 pillow-box  

Ostali XL Pillow box-ovi?

Osim ovog modela koji se u našoj internoj nomenklatri zove „XL1 pillow box“ postoje još dva standardna modela do kojih najbrže možete doći klikom na linkove:  ⇒xl-pillow-box-2 odnosno  na ⇒xl-pillow-box-3 (imate ih i u padajućem meniju sa strane). Osim njih, u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za kontakt koji vam najviše odgovora, i iznesete nam vašu ideju….

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove.

Ako su vam potrebne kutije bilo koje vrste ili dimenzija – obavezno posetitie i ovaj sajt:

kutijice.com

Sve ostalo je naša briga !

/ poslednja revizija strane pre: