Ovaj model xl pillow box kutija sa ručkom od kanapa koriste se uglavnom za maloprodaje. Po funkciji su slične kao luksuzne ili eko kese, ali zbog nesvakidašnjeg izgleda imaju dodatni reklamni efekat. Često se koriste za dečiju garderobu, lakši tekstil i konfekciju, ili slične proizvode. Dimenzije XL1 pillow box kutije su 450 x 300 x 230 mm (vidi skicu→ standardnih dimenzija).

XL1 Pillow box (velika elipsoidna kutija)

Kompletna → Galerija XL1 Pillow box (velika elipsoidna kutija), sa fotografijama koje smo realizovali u proteklih 30 godina nalazi se na linkovanoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

XL1 Pillow box

 

Štancovana kutija, izradjena od 280-350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 Eur po kutiji. Ručka od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji ~ 5 mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja→ (dizajn).

CENA:  250 kom - 0,80 €/kom
500 kom - 0,70 €/kom
1000 kom - 0,60 €/kom

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 45 €

 

→ Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za XL1 pillow-box  blank


Ostali XL Pillow box-ovi?

Ostali XL Pillow box-ovi?

Osim ovog modela koji se u našoj internoj nomenklatri zove „XL1 pillow box“ postoje još dva standardna modela do kojih najbrže možete doći klikom na linkove→  xl-pillow-box-2 odnosno  na→ xl-pillow-box-3 (imate ih i u padajućem meniju sa strane). Osim njih, u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za→ kontakt koji vam najviše odgovora, i iznesete nam vašu ideju….

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt→ kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove. Ako su vam potrebne kutije bilo koje vrste ili dimenzija – obavezno posetitie i ovaj sajt.


XL1 pillow box u digitalnoj štampi

XL1 pillow box u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se dobro dopunjuju, i omogućuju nam da se optimano prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,95 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne kese sa mašnom od satenske trake
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake
Luksuzne kese (11 standardnih modela, alternativa XL1 pillow box)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Kutije za torte i kolače (alternativa XL1 pillow box)
Kutije za torte i kolače