XL2 pillow box kutije dimenzija 530 x 350 x 310 mm (vidi→ skicu standardnih dimenzija). Ove štancovane kutije su izradjene od 280-350 gr/m2 bindakota, sa osnovnom štampom u jednoj boji (vidi→ doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po kutiji. Ručka od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji 5 mm. U cene je uračunata i izrada idejnog rešenja→ (dizajn).

CENA:  250 kom - 0,85 €/kom
500 kom - 0,75 €/kom
1000 kom - 0,65 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 50 €

preuzmite šemu alata (špigl) za XL2 pillow-box  

Ostali XL Pillow box-ovi?

Osim ovog modela koji se u našoj internoj nomenklaturi zove „XL2 pillow box“ postoje još dva standardna modela do kojih najbrže možete doći klikom na linkove→  xl-pillow-box-1 odnosno  na→ xl-pillow-box-3 (imate ih i u padajućem meniju sa strane). Osim njih, u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za→ kontakt koji vam najviše odgovora, i iznesete nam vašu ideju….

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt→ www.kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove. Ako su vam potrebne kutije bilo koje vrste ili dimenzija – obavezno posetitie i ovaj sajt:

Sve ostalo je naša briga !

XL2 pillow box + digitalna štampa

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,70 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

XL Pillow box (još dva modela, aternativa XL2 pillow box)
XL Pillow box (XL3)
Specijalne luksuzne kese (alternativa XL2 pillow box)
Specijalne luksuzne kese
Trouglaste kutije (alternativa XL2 pillow box)
Trouglaste kutije
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk (embosed), letterpress.
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)