XL2 pillow box je velika elipsoidna kutija sa ručkama od pamučnog kanapa. Pravi se u tri standardne dimenzije (pogledajte skicu).  Ova štancovana kutija je izradjena od 280-350 gr/m2 kunstdruka, osnovna  štampa u jednoj boji, sa sjajnom plastifikacijom 1/0.

XL2 Pillow box (velike elipsoidne kutije)

Kompletna → Galerija XL2 Pillow box nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

 

XL2 Pillow box (velike elipsoidne kutije)
/ XL2 Pillow box „Kantex“ (Rumunija) /

XL2 pillow box kutije dimenzija 530 x 350 x 310 mm (vidi→ skicu standardnih dimenzija). Ove štancovane kutije su izradjene od 280-350 gr/m2 bindakota, sa osnovnom štampom u jednoj boji (vidi→ doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po kutiji. Ručka od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji 5 mm. U cene je uračunata i izrada idejnog rešenja→ (dizajn).

CENA:  250 kom - 1,00 €/kom
500 kom - 0,90 €/kom
1000 kom - 0,85 €/kom

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50 €

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za XL2 pillow-box  blank


Ostali XL Pillow box-ovi?Ostali XL Pillow box-ovi?

Osim ovog modela koji se u našoj internoj nomenklaturi zove „XL2 pillow box“ postoje još dva standardna modela do kojih najbrže možete doći klikom na linkove→  xl-pillow-box-1 odnosno  na→ xl-pillow-box-3 (imate ih i u padajućem meniju sa strane). Osim njih, u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za→ kontakt koji vam najviše odgovora, i iznesete nam vašu ideju….

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt→ www.kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove. Ako su vam potrebne kutije bilo koje vrste ili dimenzija – obavezno posetitie i ovaj sajt:


XL2 pillow box + digitalna štampa

XL2 pillow box + digitalna štampa

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,70 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne luksuzne kese (alternativa XL2 pillow box)
Specijalne luksuzne kese
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk  letterpress…
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 modela)
XL Pillow box (još dva modela, aternativa XL2 pillow box)
XL Pillow box (model XL3)