Šestougaone kutije za sada pravimo u četiri dimenzije, ali ovo naravno nije konačan broj. Uglavnom su namenjene za konditorske proizvode, male poklone i slično. Njihov nesvakidašnji oblik im momaže da lako „iskoče“ ispred konkurencije na svakom rafu ili polici. U nastavku možete pogledati modele koje smo već radili i za koje postoje alati. To znači da je period realizacije relativno kratak (7-do deset radnih dana), ali ne oklevajte da nas kontaktirate i ako vam je potrebna neka modifikacija u dimenzijama ili drugim specifikacijama.

Šestougaona kutija sa prozorom
(1 Kg pakovanje)

Šestougaone kutije sa prozorom, izradjene od 250 gr/m2 bindakota sa štampom u punom koloru i sjajnom plastifikacijom 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 

 Cene:
250 kutija- 0,75 €/kutija
500 kutija- 0,65 €/kutija
1000 kutija- 0,58 €/kutija
preuzmite šemu alata (špigl) kutije sa prozorom  

Šestougaone kutije za slatkiše
(1/2 Kg pakovanje)

 Štancovane kutije za slatkiše, izradjene od 250 gr/m2 bindakota sa štampom u punom koloru i sjajnom plastifikacijom 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:
250 kutija- 0,55 €/kutija
500 kutija- 0,45 €/kutija
1000 kutija- 0,38 €/kutija
preuzmite šemu alata (špigl) kutije za 500gr  

Šestougaone kutije za slatkiše
(250gr pakovanje)

 Štancovane kutije za slatkiše, izradjene od 250 gr/m2 bindakota sa štampom u punom koloru i sjajnom plastifikacijom 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.01 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:
250 kutija- 0,50 €/kutija
500 kutija- 0,38 €/kutija
1000 kutija- 0,35 €/kutija
preuzmite šemu alata (špigl) kutije za 250gr 

Ostale šestougaone kutije

U proteklih 25 godina, radili smo ih dosta, ali neka od rešenja tek treba da fotografišemo i ubacimo na sajt. Postoji i nekoliko ideja koje su još u „koncept“ fazi. Neke možete naći i u sekciji promo proizvoda kao npr atraktivni  stoni kalendar / stalak za olovke sa fotografije (samo kliknite na link). Ukolko su vam potrebne šestougaone kutije specifičnih dimenzija, sa drugačijim otvorima, ili nekim drugimi izmenama – ne brinite. Sve što je potrebno je da posetite našu kontakt stranu i tamo izaberete način koji vam najviše odgovara.

A onda sve možete prepustiti nama !

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: