Šestougaone kutije za sada pravimo u četiri dimenzije, ali ovo naravno nije konačan broj. Uglavnom su namenjene za konditorske proizvode, male poklone i slično. Njihov nesvakidašnji oblik im momaže da lako „iskoče“ ispred konkurencije na svakom rafu ili polici. U nastavku možete pogledati modele koje smo već radili i za koje postoje alati. To znači da je period realizacije relativno kratak (7-do deset radnih dana), ali ne oklevajte da nas kontaktirate i ako vam je potrebna neka modifikacija u dimenzijama ili drugim specifikacijama.

Galerija Šestougaone kutijeKompletna → Galerija Šestougaone kutije nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Šestougaona kutija sa prozorom (1 Kg pakovanje)Šestougaona kutija sa prozorom
(1 Kg pakovanje)

Šestougaone kutije sa prozorom, izradjene od 250 gr/m2 bindakota sa štampom u punom koloru i sjajnom plastifikacijom 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Zapremina kutije je približno dovoljna za jedan kilogram čokoladnih bombona (pralina) ili sličnih slatkiša, ali može da posluži i za druge namene.  Prozor je zatvoren PP-folijom.

 Cene:  250 kutija- 0,75 €/kom
500 kutija- 0,65 €/kom
1000 kutija- 0,58 €/kom

 

Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) kutije sa prozorom  blank


Šestougaone kutije za slatkiše (1/2 Kg pakovanje)

Šestougaone kutije za slatkiše
(1/2 Kg pakovanje)

 Štancovane kutije za slatkiše, izradjene od 250 gr/m2 bindakota sa štampom u punom koloru i sjajnom plastifikacijom 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:  250 kutija- 0,55 €/kom
500 kutija- 0,45 €/kom
1000 kutija- 0,38 €/kom

 

Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) kutije za 500gr  blank


Šestougaone kutije za slatkiše (250gr pakovanje)Šestougaone kutije za slatkiše
(250gr pakovanje)

 Štancovane kutije za slatkiše, izradjene od 250 gr/m2 bindakota sa štampom u punom koloru i sjajnom plastifikacijom 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.01 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:  250 kutija- 0,50 €/kom
500 kutija- 0,38 €/kom
1000 kutija- 0,35 €/kom

 

Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) kutije za 250gr blank


Šestougaone kutije se lako sklapaju

…kao što možete videti na ovom kratkom video klipu, ovakav mehanizam nije samo atraktivan već o značajno štedi vreme kod pakovanja. A vreme je novac…

 

/ Još sličnih ideja možete videti na našem YouTube kanalu ili društvenim mrežama. Budimo u Kontaktu! /


Šestougaone kutije za kolače prečnika 240mmŠestougaone kutije za kolače prečnika 240mm

Šestougaona kutija za kolače prečnika 240mm sastavljena je iz složivog poklopca i dna dubine 50mm. Dovoljna je za pakovanje velike dve velike palačinke ili do kilogram sitnih kolača. Pravi se od bindakota koji je iz higijenskih razloga plastificiran sa unutrašnje strane. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u punom koloru, kao i grafička priprema (dizajn). Na vaš zahtev poslaćemo vam u najkraćem roku kalkulaciju u manjem broju boja, na drugoj vrsti

CENA - već od 0,30 €/kom

Za detaljne cene, još primera, itd, kliknite na:

CENE / opširnije


Ostale šestougaone kutije
/ Šestougaona kutija za olovke (kalendar) „NP Đerdap“ /

Ostale šestougaone kutije

U proteklih 25 godina, radili smo ih dosta, ali neka od rešenja tek treba da fotografišemo i ubacimo na sajt. Postoji i nekoliko ideja koje su još u „koncept“ fazi. Neke možete naći i u sekciji promo proizvoda kao npr atraktivni  stoni kalendar / stalak za olovke sa fotografije (samo kliknite na link). Ukolko su vam potrebne šestougaone kutije specifičnih dimenzija, sa drugačijim otvorima, ili nekim drugimi izmenama – ne brinite. Sve što je potrebno je da posetite našu →kontakt stranu i tamo izaberete način koji vam najviše odgovara.

Inače, malim kutijicama smo posvetili poseban sajt: www.kutijice.com – preporučujemo vam da ga posetite. Neke od ovih kutija možete naći u sekciji „plati i nosi“ – i naručiti ih u bilo kojoj količini

Heksagonalne kutije + digitalna štampaHeksagonalne kutije + digitalna štampa

Najčešće se šestougaone kutije realizuju u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Cena kutija u digitalnoj štampi je oko 30% veća u odnosu na najmanji tiraž u ofsetu, ali je zato minimalna serija smanjena na ~100 komada.

/ zatražite detaljnu ponudu e-mailom ili telefonom:

Pozovite ODMAH!


Ostale vrste specijalne ambalaže

Da bi vam olakšali navigaciju, naročito preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /

→ Ako vas interesuju šestougaone kutije, pogledajte i ovo:

Display box (poklon setovi)
Display box (poklon setovi)
XL pillow box (XL2)
XL pillow box (XL2)
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Trouglaste kutije
Trouglaste kutije

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save