Srednje pillow-box M1 kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 95 x 75 mm. Štancovane jastučaste kutije za nakit ili sitnice, izradjene su od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

no images were found

CENA: 
250 kutija - 0,20 € / kutija + 20 €*
 500 kutija - 0,15 € / kutija + 25 €
 1000 kutija - 0,12 € / kutija + 30 €
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “M1”  

Kartonski nosači za nakit 75x75mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  “M1” a cene drugih nosača  možete videti  klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

CENA:
blanko nosač za "M1" - 0,04 €/kom 
 * kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač "M1"  

Pillow box M1 kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda, čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€
+ 0,01€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 50x50mm)
za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu “zlatotisak

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani (samo kliknite na link)

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Save