Srednje pillow-box M1 kutije za nakit, zlato, bižuteriju ili sitnice, su dimenzija 95 x 75 mm. Ove kutije su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boj. Osnovna štampa u jednoj boji je uračunata u cenu, a mogu se štampati do punog kolora. /Vidi⇒ doplate/.

Možete nam dostaviti sopstveno idejno rešenje, ili samo elemente za izradu, logotip, ilustraciju ili fotografiju. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA: 
250 kutija - 0,20 € / kutija + 20 €*
 500 kutija - 0,15 € / kutija + 25 €
 1000 kutija - 0,12 € / kutija + 30 €
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “M1”  

Kartonski nosači za nakit 75x75mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica. Mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje: blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu, sa ili bez plastifikacije i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  „M1“ . Cene drugih nosača  možete videti  klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

CENA:
blanko nosač za "M1" - 0,04 €/kom 
 * kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač "M1"  

Pillow box M1 kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€
+ 0,01€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 50x50mm)
za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu „zlatotisak

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko dimenzija modela pillow box i drugih kutija za nakit. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela, kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani. /samo kliknite na link/

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Save

/ poslednja revizija strane pre: