Srednje pillow-box M1 kutije za nakit, zlato, bižuteriju ili sitnice, su dimenzija 95 x 75 mm. Ove kutije su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boj. Osnovna štampa u jednoj boji je uračunata u cenu, a mogu se štampati do punog kolora. /Vidi⇒ doplate/.

Galerija Pillow-box (M1) kutije za nakit, 95 x 75 mmKompletna → Galerija Pillow-box (M1) kutije za nakit, 95 x 75 mm se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Pillow-box (M1) kutije za nakit, 95 x 75 mm
/ Pillow box M1 „Lepota i Zdravlje“ /

Možete nam dostaviti sopstveno idejno rešenje, ili samo elemente za izradu, logotip, ilustraciju ili fotografiju. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn). Više o postupku izrade idejnog rešenja za pillow box kutijice M1 možete videti na stranici →“dizajn proces„. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

CENA:   250 kutija - 0,35 €/kom
 500 kutija - 0,30 €/kom
 1000 kutija - 0,26 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 20€

 → Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “M1”  blank


Kartonski nosači za nakit 105x120mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  „M4“ a cene drugih nosača  možete videti  klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju.

nosači

CENA:  blanko nosač za "M4" - 0,04 €/kom 
 *kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine

preuzmite rasklop za kartonski nosač „M4“  blank


Pillow box M1 kutije za nakit + zlatotisak, blindruk, letterpress...
/ Pillow box M1 „Banca Intesa“ /

Pillow box M1 kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA  za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA 50€ + 0,01€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 50x50mm)

za više detalja pogledajte stranicu:

→ ZLATOTISAK / cene + još informacija


pillow M1 kutije za nakit u verziji sa digitalnom štampom

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko dimenzija modela pillow box i drugih kutija za nakit. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela, kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani. /samo kliknite na link/

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

M1 kutije za nakit u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Cena:   0,95 €/kutija

/za serije od 99+ kutija, u punom koloru/

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu →

 → Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju M1 kutije za nakit, pogledajte i ovo:

specijalne kutije
specijalne „belgijske“ kutije za nakit
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Kutije za nakit sa prozorom
Kutije za nakit sa prozorom
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)

 

Save