boje

Grafička priprema je od samog početka (1992) bila jedna od glavnih delatnosti Deto d.o.o. Spisak raznih referenci je suviše dugačak jer praktično nema oblasti u kojoj se nismo oprobali: od klasične pripreme za višebojnu tabačnu ofset štampu, uključujući i prelom knjiga, časopisa i novina, do pripreme za većinu poznatih tehnika štampe tj. izlaznih uredjaja: (sito, tampon, flexo, digital, zalatotisak/blindruk, cuter, itd…)

Naš dizajn-centar je uvek otvoren za saradnju sa agencijama, samostalnim dizajnerima i producentima u vezi realizacije svih projekata iz domena naše i srodnih delatnosti. Za sve poslove koji se dalje realizuju u okviru naše firme, ova usluga se NE NAPLAĆUJE, a stalnim klijentima ne naplaćujemo ni pripremu za potrebe usluga koje naša firma ne pruža (fleksoštampa, graviranje, vez, itd…)

Pošto uvek pokušavamo da maksimalno olakšamo rad našim saradnicima, uvrstili smo na našem sajtu i najtraženije špiglove (tehničke šeme) u standardnom .ai formatu. Nastavićemo i dalje da sistematski obradjujemo ovu oblast, i da pokrijemo što više proizvoda.

Praktično – svi naši alati, u koje su ponekad utrošene desetine sati rada, godine iskustva, i značajna finansijska sredstva – stoje vam na raspolaganju.

Pored špiglova predvideli smo i više korisnih uputstava za rad koja pokrivaju najčešće probleme do kojih dolazi u toku procesa, a koja se zasnivaju pre svega na 20+ godina iskustva i više hiljada realizovanih poslova…

Naravno – za svaku pomoć, dodatne informacije i savete – stojimo Vam uvek na raspolaganju.

 Uvek smo samo jedan klik daleko (ako posetite našu kontakt stranu)

Špiglovi, skice alata, šeme proizvoda…

možete preuzeti spigl tj šemu za tehničku razradu odredjenog proizvoda. Naravno na Vaš zahtev dostavićemo Vam na mail i one špiglove koje zbog prevelikog broja proizvoda još nismo stigli da uključimo u prezentaciju.

Važna napomena:  Svi špiglovi su u okviru tolerantnih dimenzija i NISU PRAVI TEHNIČKI CRTEŽI ALATA već sadrže mala konstruktivna odstupanja (da bi se sprečilo neovlašćeno kopiranje alata)

 

/ poslednja revizija strane pre: