Grafička priprema

Grafička priprema je od samog početka (1992.) bila jedna od glavnih delatnosti Deto d.o.o. Spisak raznih referenci je suviše dugačak jer praktično nema oblasti u kojoj se nismo oprobali: od klasične pripreme za višebojnu tabačnu ofset štampu, uključujući i prelom knjiga, časopisa i novina, do pripreme za većinu poznatih tehnika štampe tj. izlaznih uredjaja: (sito, tampon, flexo, digital, zalatotisak/blindruk, cuter, itd…)

Naš dizajn-centar je uvek otvoren za saradnju sa agencijama, samostalnim dizajnerima i producentima. To se odnosi na sve projekte iz domena naše i srodnih delatnosti. Za sve poslove koji se dalje realizuju u okviru naše firme, ova usluga se NE NAPLAĆUJE. Stalnim klijentima ne naplaćujemo ni pripremu za potrebe usluga koje naša firma ne pruža (fleksoštampa, graviranje, vez, itd…)

Pošto uvek pokušavamo da maksimalno olakšamo rad našim saradnicima, uvrstili smo na našem sajtu i najtraženije špiglove (tehničke šeme). Šeme su u standardnom .pdf (adobe) formatu. Nastavićemo i dalje da sistematski obradjujemo ovu oblast, tako da pokrijemo što više proizvoda.

Praktično – svi naši alati, u koje su ponekad utrošene desetine sati rada, godine iskustva, i značajna finansijska sredstva – stoje vam na raspolaganju.

Pored špiglova predvideli smo i više korisnih uputstava za rad koja pokrivaju najčešće probleme do kojih dolazi u toku rada. Mnogo priprema je raspoloživo i u formi „template-a“ ili „mock-up-ova“. Ti fajlovi znatno skraćuju postupak ugovaranja posla, ili ubrzavaju overu idejnih rešenja. Želja nam je da sa mlađim kolegama podelimo plodove skoro tri decenija rada, i iskustvo sa više hiljada realizovanih poslova…

Naravno – za svaku pomoć, dodatne informacije i savete – stojimo Vam uvek na raspolaganju.

 Uvek smo samo jedan klik daleko (ako posetite našu kontakt stranu)

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH


Špiglovi, grafička priprema alata (štancni), šeme i rasklopi proizvoda…

Možete preuzeti spigl tj šemu za tehničku razradu odredjenog proizvoda. Na Vaš zahtev dostavićemo Vam i one špiglove koje zbog prevelikog broja proizvoda još nismo stigli da uključimo u prezentaciju.

Važna napomena:  Svi špiglovi su u okviru tolerantnih dimenzija i NISU PRAVI TEHNIČKI CRTEŽI ALATA već sadrže mala konstruktivna odstupanja (da bi se sprečilo neovlašćeno kopiranje alata). Posećamo vas da je deto.rs samo jedan od naše mreže sajtova koju pored njega čine i kutijice.com i lepeze.com gde smo takođe posvetili veliku pažnju grafičkoj pripremi sa velikom bibliotekom upotrebljivih templejta.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH

 

→ Pogledajte i ovo:

Akcije, popusti, specijalne ponude...
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Izrada probnih modela i uzoraka
Izrada probnih modela i uzoraka
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 modela)
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije