Kutije za prirodni sapun

Originalno rešenje kutije za prirodni sapun. Stilizovana ptičica „izleće“ iz prozora kroz koji se  vidi sapun od hladno cedjenih ulja. Serija od desetak različitih prirodnih formulacija sa različitim kalupima (oblicima) ukomponovana je u kutije identične konstrukcije, uz varijacije grafičkog rešenja i manje modifikacije unutrašnje pregrade/nosača. Ovo rešenje je prilagodjeno relativno malim serijama i skromnom budžetu, tako da je u isto vreme atraktivno i ekonomično. Dimenzije kutije su 95 x 115 x 28 mm.

CENA:  500 kutija - 0,30 €/kom
1000 kutija - 0,25 €/kom
2000 kutija - 0,20 €/kom

*Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

 

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH

 


Originalna rešenja kutije za prirodni sapun

Originalna rešenja kutija za  sapun

Po ugledu na ovo rešenje moguće je napraviti i druge SERIJE atraktivne ambalaže za grupe proizvode koji se rade u probnim ili malim količinama.  Za posebnu ponude i sve detalja oko troškova, tehnologije, rokova i slično stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate.

 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Kutije za prirodni sapun u digitalnoj štampi
/ Originalne kutije za sapun „Linum“ /

Kutije za prirodni sapun u digitalnoj štampi

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa direktno na tabaku pre isecanja, ili brendiranje stikerima gotovih tipskih kutijica. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru… Drugoj opciji je posvećen delimično naš mini-sajt www.kutijice.com gde u sekciji „plati i nosi“ možete pronaći mnoštvo sličnih kutijica spremnih za brendiranje, koje možete poručiti u bilo kojoj količini.

Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se optimalno prilagodimo svakom vašem zahtevu.Mnogo manje serije su izvodljive korišćenjem digitalne štampe. Kontaktirajte nas ODMAH za konkretnu ponudu!

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Ostale vrste specijalne ambalaže

Da bi vam olakšali navigaciju, naročito preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /

→ Ako vas interesuju kutije za sapun, pogledajte i ovo:

Okrugle i elipsoidne nalepnice
Okrugle i elipsoidne nalepnice
Klasične kartonske kutije
Klasične kartonske kutije
Kutije za nakit sa prozorom
Kutije za nakit sa prozorom
Etkete, nalepnice, omoti, navlake
Etkete, nalepnice, omoti, navlake…