VR cardboard je naša verzija „Google cardboard“ – kartonskog adaptera za „smart“ mobilne telefone na android platformi. Već postoji na hiljade interesantih „virtual reality“ aplikacija, od raznih igrica, preko obrazovnih i turističkih sadržaja, pa sve do 18+…Ova oblast se brzo razvija i ima ogromne marketinške potencijale, a nove upotrebe se smišljaju svakodnevno.

Galerija VR cardboard

Kompletna →Galerija VR cardboard nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

VR cardboardU sastavu kutije nalaze se dva akrilna sočiva prečnika 25mm koja fokusiraju ekran „pametnog“ telefona  od 4-6 inča. Sa strane je ugrađen magnet za komande aplikacijama, jer ekran nije dostupan kada se stavi u „kutiju“. Konstrukcija je jednostavna, a upotrebljivost ista kao kod znatno skupljih uređaja.

Sama kutija se može isporučivati potpuno ili delimično sklopljena (kao u donjem klipu). Prva opcija je praktičnija kada se cardboard koristi kao promo artikal na sajmovima ili velikim skupovima, a druga je vrlo korisna ako imate nameru da cardboard distribuirate preko pošte. Delimično sklopljen cardboard može da stane u standardan C5 koverat. Kao što možete videti u pratećem video klipu, montaža je veoma jednostavna i intuitivna (za razliku od google-cardboard originalne demo verzije). Moguće je na dnu ili na unutrašnoj strani poklopca odštampati i kratko uputstvo za sastavljanje, ili postaviti slovne markere.

blankOvakav cardboard je idealan za brendiranje, jer se radi o standardnom 350 gr/m2 kunstruku (sa sjajnom ili mat plastifikacijom). Moguće je odštampati najkvalitetnije fotografije, ili bilo kakav dizajn u rezoluciji 300×300 pix, od jedne boje do punog kolora, Kao orijentacija date su cene za štampu u obostranom punom koloru, a na vaš zahtev dostavićemo vam ponudu prema bilo kojoj specifikaciji.

CENA:  100 kom - 5,0 €/kom
200 kom - 4,5 €/kom
preuzmite šemu alata (špigl) za cardboard  

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH


VR cardboardVR cardboard u malim serijama

Ako vam je potreban samo jedan (ili nekoliko komada) možete ih naručiti u neutralnom dizajnu, poput onog na vrhu strane. Posle ih možete lako sami brendirati nekim stikerom ili običnom nalepnicom.Po vašoj želji  poslaćemo vam ih sklopljene ili delimično skopljene, kurirskom službom ili običnom poštom…

 

CENA: univerzalni, sa postojećim dizajnom
 (za bilo koju količinu) 5,5€/kom

VR cardboard

Naravno, moguće su i relativno male serije koje su u potpunosti brendirane vašim korporativnim bojama i/ili dizajnom. Uz pomoć digitalne ili ofset štampe možete dobiti originalan reklamni proizvod poput primera iz galerije fotografija. Sve što je potrebno je da nas pozovete i iznesete nam svoju ideju…

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Zakoračite u svet virtualne realnosti!

Pogledajte kratak klip koji pokazuje sklapanje vr-cardborda. Za još sličnih ideja posetite naš YouTube kanal ili naše profile na društvenim mrežama.


VR cardboard u digitalnoj štampiVR cardboard u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Takođe i to da je otisak na digitali uvek u punom koloru (četvorobojni). Osim toga,  digitala nam omogućava i neke specijalne opcije, plastične, metalizirane i druge specijalne materijale…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Zahvaljujući njihovoj kombinaciji, moguće su i manje brendirane serije korišćenjem digitalno štampanih stikera na tipskim VR cardboard-ima.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom
za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH

→ Ako vas zanima cardboard, pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11_modela)
Akreditacije / id kartice / trake, itd...
Akreditacije / id kartice / trake, itd.