VR cardboard je naša verzija „Google cardboard“ – kartonskog adaptera za „smart“ mobilne telefone na android platformi. Već postoji na hiljade interesantih „virtual reality“ aplikacija, od raznih igrica, preko obrazovnih i turističkih sadržaja, pa sve do 18+…Ova oblast se brzo razvija i ima ogromne marketinške potencijale, a nove upotrebe se smišljaju svakodnevno.

U sastavu kutije nalaze se dva akrilna sočiva prečnika 25mm koja fokusiraju ekran „pametnog“ telefona  od 4-6 inča. Sa strane je ugrađen magnet za komande aplikacijama, jer ekran nije dostupan kada se stavi u „kutiju“. Konstrukcija je jednostavna, a upotrebljivost ista kao kod znatno skupljih uređaja.

Sama kutija se može isporučivati potpuno ili delimično sklopljena (kao u donjem klipu). Prva opcija je praktičnija kada se cardboard koristi kao promo artikal na sajmovima ili velikim skupovima, a druga je vrlo korisna ako imate nameru da cardboard distribuirate preko pošte. Delimično sklopljen cardboard može da stane u standardan C5 koverat. Kao što možete videti u pratećem video klipu, montaža je veoma jednostavna i intuitivna (za razliku od google-cardboard originalne demo verzije). Po želji moguće je na dnu ili na unutrašnoj strani poklopca odštampati i kratko uputstvo za sastavljanje, ili postaviti slovne markere, ali za tim realno nema potrebe.

Ovakav cardboard je idealan za brendiranje, jer se radi o standardnom 350 gr/m2 kunstruku (sa sjajnom ili mat plastifikacijom). Moguće je odštampati najkvalitetnije fotografije, ili bilo kakav dizajn u rezoluciji 300×300 pix, od jedne boje do punog kolora, Kao orijentacija date su cene za štampu u obostranom punom koloru, a na vaš zahtev dostavićemo vam ponudu prema bilo kojoj specifikaciji.

CENA:  100 kom - 5,0 €/kom
200 kom - 4,5 €/kom
preuzmite šemu alata (špigl) za cardboard  

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH


VR cardboard „na komad“

Ako vam je potreban samo jedan (ili nekoliko komada) možete ih naručiti u ovom dizajnu. Posle ih možete lako sami brendirati nekim stikerom ili običnom nalepnicom.Po vašoj želji  poslaćemo vam ih sklopljene ili delimično skopljene, kurirskom službom ili običnom poštom…

CENA: univerzalni, sa postojećim dizajnom
 (za bilo koju količinu) 5,5€/kom

 

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH


Zakoračite u svet virtualne realnosti !

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Takođe i to da je otisak na digitali uvek u punom koloru (četvorobojni). Osim toga,  digitala nam omogućava i neke specijalne opcije, plastične, metalizirane i druge specijalne materijale…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Zahvaljujući njihovoj kombinaciji, moguće su i manje brendirane serije korišćenjem digitalno štampanih stikera na tipskim VR cardboard-ima.

 

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom
za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH

Podsećamo vas da je originalnim promo proizvodima posvećen naš mikro-sajt www.lepeze.com pa ako vas interesuju ovakve stvari – pozivamo vas da ga obavezno posetite.

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Akreditacije / id kartice / trake, itd...
Akreditacije / id kartice / trake, itd.
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)