Specijalne fascikle (folderi) su proizvodi koji osim zadovoljenja uobičajene funkcionalnosti, imaju ambiciju da ostvare „drugačiji“ utisak, pre svega svojom nesvakidašnjom konstrukcijom, ali i ukupnim grafičkim rešenjem i visokim kvalitetom izrade.

Galerija Specijalne fascikle

Kompletna → Galerija Specijalne fascikle se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Folder (fascikle - torbe) sa kartonskim ručkama

Folder (fascikle – torbe) sa kartonskim ručkama

Štancovana kutija / fascikla sa kartonskim ručkama i poklopcem u obliku poslovne akt-tašne, izradjena od 280 gr/m2 bindakota osnovna štampa u jednoj boji + sjajna plastifikacija 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po fascikli. U cenu je uračunata i izrada idejnog resenja (dizajn).

Cene:  250 fascikli - 1,00 €/kom
 500 fascikli - 0,90 €/kom
 1000 fascikli – 0,75 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

→ Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl)  fascikla sa kartonskim ručkama


Fascikla sa jednom klapnom (prospekt fascikla)

 

Fascikla sa jednom klapnom (prospekt fascikla)

Fascikla sa jednom klapnom (prospekt fascikla) je štancovana fascikla sa prorezom za vizit kartu, izradjena od 350 gr/m2 kuzdruka, Štampa u koloru obostrano (4/4) + sjajna plastifikacija 1/1. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po fascikli. Ucenu je uključena tehnička priprema (filmovi). U cenu nije uračunat dizajn po specijalnim zahtevima i/ili fotografije.

 Cene:  250 fascikli - 250 €
500 fascikli - 350 €
1000 fascikli - 550 €

preuzmite nacrt alata (špigl)  prospekt fascikla

Naručite ODMAH!


Folder (fascikla - torba)
/ Folder – fascikla „Vulkan izdavaštvo“ /

Folder (fascikla – torba)

Štancovana kutija / fascikla sa poklopcem u obliku torbice, izradjena od 280 gr/m2 bindakota. Osnovna štampa u jednoj boji + sjajna laminacija. Doplata za mat laminaciju je 0.03 € po fascikli. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:  250 fascikli - 0,80 €/kom
500 fascikli - 0,70 €/kom
1000 fascikli – 0,55 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl)  fascikla / folder - torba


 

Štancovane specijalne fascikle originalnog oblika

Štancovane specijalne fascikle originalnog oblikaŠtancovana fascikla originalnog oblika (prati formu originalnog dejnog rešenja (npr. kao prikazano rešenje koje je u obliku tablet računara). Za svakog naručioca pravi se jedinstven alat za isecanje (štancna). Materijal po potrebi od 280-350 gr/m2 bindakota, ili kunstdruk. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn) i grafička priprema, uključujući i izradu alata..

Cene:  250 fascikli - 200 €
500 fascikli - 350 €
1000 fascikli - 500 €

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 40

 

 

Naručite ODMAH!


eko-fascikle

Eko-fascikle

Ekološke fascikle, napravljene od recikliranog kartona. Postoji nekoliko varijanti ovog proizvoda, od grubih fascikli od lepenke, pa do sofitsticiranih elegantnih rešenja od lakih recikliranih materija. To se takođe odnosi i na verzije brendiranja, koje mogu biti u rasponu od klasične ofset štampe – do blindruka, zlatotiska… itd

Za cene i dodatne informacije kliknite na:

→ Eko fascikle / CENE / još detalja


Druge specijalne fascikle – po vašim zahtevima...

Druge specijalne fascikle – po vašim zahtevima…

Specijalne fascikle se mogu raditi u praktično neograničenom broju varijacija. U smislu oblika, brendiranja, ili materijala. U padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima fascikli iz naše standardne ponude. Ali svaka postojeća fascikla / folder može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd).

Na raspolaganju vam stoje i razne specijalne tehnike. Npr zlatotisak (tj. folijatisak, raznim bojama i vrstama folija), separatno UV-lakiranje, blindruk, otvaranje prozora i proreza u proizvoljnim oblicima, itd. Potrebna je samo da na stranici  kontakt izaberete način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, preko kontakt forme, vibera, sms-a ili na bilo koji drugi način. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu – jer mi smo tu zbog vas. Fascikle su inače samo jedna od mnogo grupa tzv. →promo-proizvoda kojima je skoro u potpunosti posvećen naš mini-sajt →www.lepeze.com pa vas pozovamo da ga obavezno posetite-

Specijalne fascikle u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam →digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za manje serije

Zatražite specijalnuponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju specijalne fascikle, pogledajte i ovo:

Zlatotisak, blindruk, letterpress... (opcija za specijalne fascikle)
Zlatotisak, blindruk. letterpress…
novi i originalni reklamni proizvodi (opcija za specijalne fascikle)
Novi i originalni reklamni proizvodi
Modularne promo-lampe
Modularne promo-lampe
Originalni kalendari
Originalni kalendari

Save

Save

Save

Save