Specijalne fascikle (folderi) su proizvodi koji osim zadovoljenja uobičajene funkcionalnosti, imaju ambiciju da ostvare „drugačiji“ utisak, pre svega svojom nesvakidašnjom konstrukcijom, ali i ukupnim grafičkim rešenjem i visokim kvalitetom izrade.

Folder (fascikle – torbe) sa kartonskim ručkama

Štancovana kutija / fascikla sa kartonskim ručkama i poklopcem u obliku poslovne akt-tašne, izradjena od 280 gr/m2 bindakota osnovna štampa u jednoj boji + sjajna plastifikacija 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po fascikli. U cenu je uračunata i izrada idejnog resenja (dizajn).

preuzmite nacrt alata (špigl)  fascikla sa kartonskim ručkama
Cene:  250 fascikli - 1,00 €/kom
 500 fascikli - 0,90 €/kom
 1000 fascikli – 0,75 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 35 €


Fascikla sa jednom klapnom (prospekt fascikla)

Fascikla sa jednom klapnom (prospekt fascikla) je štancovana fascikla sa prorezom za vizit kartu, izradjena od 350 gr/m2 kuzdruka, Štampa u koloru obostrano (4/4) + sjajna plastifikacija 1/1. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po fascikli. Ucenu je uključena tehnička priprema (filmovi). U cenu nije uračunat dizajn po specijalnim zahtevima i/ili fotografije.

preuzmite nacrt alata (špigl)  prospekt fascikla
 Cene:  250 fascikli - 250 €
500 fascikli - 350 €
1000 fascikli - 550 €

Folder (fascikla – torba)

Štancovana kutija / fascikla sa poklopcem u obliku torbice, izradjena od 280 gr/m2 bindakota. Osnovna štampa u jednoj boji + sjajna laminacija. Doplata za mat laminaciju je 0.03 € po fascikli. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

preuzmite nacrt alata (špigl)  fascikla / folder - torba
Cene:  250 fascikli - 0,80 €/kom
500 fascikli - 0,70 €/kom
1000 fascikli – 0,55 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 35 €


Štancovane specijalne fascikle originalnog oblika

Štancovana fascikla originalnog oblika (prati formu originalnog dejnog rešenja (npr. kao prikazano rešenje koje je u obliku tablet računara). Za svakog naručioca pravi se jedinstven alat za isecanje (štancna). Materijal po potrebi od 280-350 gr/m2 bindakota, ili kunstdruk. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn) i grafička priprema, uključujući i izradu alata..

Cene:  250 fascikli - 200 €
500 fascikli - 350 €
1000 fascikli - 500 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 40 €

*za svaku sledeću boju

Eko-fascikle

Ekološke fascikle, napravljene od recikliranog kartona. Postoji nekoliko varijanti ovog proizvoda, od grubih fascikli od lepenke, pa do sofitsticiranih elegantnih rešenja od lakih recikliranih materija. To se takođe odnosi i na verzije brendiranja, koje mogu biti u rasponu od klasične ofset štampe – do blindruka, zlatotiska… itd

Za cene i dodatne informacije kliknite na → → EKO FASCIKLE / cene


Druge specijalne fascikle – po vašim zahtevima…

Specijalne fascikle se mogu raditi u praktično neograničenom broju varijacija. U smislu oblika, brendiranja, ili materijala. U padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima fascikli iz naše standardne ponude. Ali svaka postojeća fascikla / folder može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd).

Na raspolaganju vam stoje i razne specijalne tehnike. Npr zlatotisak (tj. folijatisak, raznim bojama i vrstama folija), separatno UV-lakiranje, blindruk, otvaranje prozora i proreza u proizvoljnim oblicima, itd. Potrebna je samo da na stranici  kontakt izaberete način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, preko kontakt forme, vibera, sms-a ili na bilo koji drugi način. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu – jer mi smo tu zbog vas. Fascikle su inače samo jedna od mnogo grupa tzv. →promo-proizvoda kojima je skoro u potpunosti posvećen naš mini-sajt →www.lepeze.com pa vas pozovamo da ga obavezno posetite-

Specijalne fascikle u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam →digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za manje serije

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Grafička priprema i dizajn (i za specijalne fascikle)
Grafička priprema i dizajn
Zlatotisak, blindruk, letterpress... (opcija za specijalne fascikle)
Zlatotisak, blindruk (embosed), letterpress…
Originalni kalendari
Originalni kalendari
novi i originalni reklamni proizvodi (opcija za specijalne fascikle)
Novi i originalni reklamni proizvodi
Modularne promo-lampe
Modularne promo-lampe

Save

Save

Save

Save