Fascikla sa tri klapne i gumicama (za zatvaranje) je proizvod namenjen za čuvanje važnih dokumenata, prospekata, ili sličnih pojedinačnih listova. Tri klapne, sigurnosne gumice i nešto veće dimenzije od standardnih obezbedjuju stabilnost i veliki kapacitet fascikle. Ova fascikla je robusna,  i uz adekvatnan grafički dizajn, ostavlja jak reklamni utisak.

Fascikla je štancovana (dobijena isecanjem pomoću specijalnog alata), pa standardno sadrži i proreze / nosače za vizit kartu. Namerno je dizajnirana tako da bude nešto većih dimenzija od standardnih, da u sebe po potrebi može da primi nekoliko običnih fascikli. Izradjena je od 280 gr/m2 bindakota. Standadno se štampa u jednoj boji (vidi doplate* za svaku sledeću boju), uz sjajnu plastifikaciju (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po fascikli. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn) i grafička priprema.

 CENA:   250 fascikli - 200 € + 40 €*
500 fascikli - 350 € + 45 €*
1000 fascikli - 490 € + 55 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) "fascikla sa tri klapne" 

Fascikla sa tri klapne – po vašim zahtevima

u padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima fascikli. Ali svaka postojeća fascikla / folder može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd) Potrebna je samo da nas kontaktirate – i u najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu.

Save

Pogledajte još: