Fascikla sa tri klapne i gumicama za zatvaranje, je proizvod namenjen za čuvanje važnih dokumenata, prospekata, ili sličnih materijala. Tri klapne, sigurnosne gumice i nešto veće dimenzije od standardnih, obezbedjuju stabilnost i veliki kapacitet fascikle. Ova fascikla je zbog svojih dimenzija sposobna da u sebe primi nekoliko manjih fascikli, ili prilično veliku količinu dokumentacije. Pošto je dodatno obezbeđena gumicama, to je čini i jako pogodnom za razne predmete, projekte i slično. Fascikla sa tri klapne je vrlo robusna,  i uz adekvatnan grafički dizajn sa vašim logotipom, sloganom ili reklamnom porukom – ostaviće snažan reklamni utisak.

fascikla sa tri klapne

Fascikla je štancovana (dobijena isecanjem pomoću specijalnog alata), pa standardno sadrži i proreze tj. nosače za vizit kartu. Ukoliko je koristite za distribuciju promotivnih ili komercijalnih materijala, na ovaj načim možete ih pesonalizovati do nivoa osobe za kontakt. Namerno je dizajnirana tako da bude nešto većih dimenzija od standardnih, da u sebe po potrebi može da primi nekoliko običnih fascikli. Izradjena je od 280 gr/m2 bindakota. U cene je uračunata štampa u jednoj boji (vidi doplate* za svaku sledeću boju), uz sjajnu plastifikaciju (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po fascikli. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn) i grafička priprema. Možemo realizovati i vaše idejno rešenje, u tom slučaju slobodno preuzmite nacrt alata tj rasklop fascikle, sa linka koji se nalazi odmah ispod cena.

 CENA:   250 fascikli - 200 €
500 fascikli - 350 €
1000 fascikli - 490 €

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 40€

 

→ Pozovite ODMAH!

 

preuzmite nacrt alata (špigl) "fascikla sa tri klapne" 

Fascikla sa tri klapne – po vašim zahtevima

Fascikla sa tri klapne je samo jedna od nekoliko sličnih fascikli koje imamo u standardnoj ponudi. U padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima fascikli. Ali svaka postojeća fascikla / folder može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd).

Na raspolaganju vam stoje i razne specijalne tehnike. Npr zlatotisak (tj. folijatisak, raznim bojama i vrstama folija), parcijalno UV-lakiranje, blindruk, otvaranje prozora i proreza u proizvoljnim oblicima, itd. Potrebna je samo da na stranici  kontakt izaberete način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, preko kontakt forme, vibera, sms-a ili na bilo koji drugi način. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu – jer mi smo tu zbog vas.


Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,70 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

specijalne fascikle (može i kao fascikla sa tri klapne)
Specijalne fascikle
XL pillow box (XL2 - dimenzija kao fascikla sa tri klapne)
XL pillow box (XL2)
Specijalne luksuzne kese
Specijalne luksuzne kese
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije

Save