Reklamne lepeze su proizvod osmišljen za letnje promocije, prezentacije i dogadjaje na otvorenom prostoru, ili u prostorima sa slabom klimatizacijom. Pre svega smo vodili računa da promo lepeze imaju praktičnu funkciju (da dobro hlade), a na drugom mestu je bila pristupačna cena koja bi ih kvalifikovala za masovnu upotrebu. Pored toga želeli smo da se ovaj proizvod u potpunosti realizuje u ofset štampi, što omogućava maksimalan kvalitet otiska (od jedne boje do punog kolora).

Ove lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, u jednoj boji (obostrano), sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica + štancovana etiketa (obostrani štampana) Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

 CENE:   500 kom - 0,40 €/kom + 50 €*
1000 kom - 0,35 €/kom + 60 €*
2000 kom - 0,30 €/kom + 70 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za reklamne lepeze  

REKLAMNE LEPEZE  / SPECIJAL:

Reklamne lepeze su samo jedna od mogućih namena ovog atraktivnog proizvoda. Neke od varijacija na temu lepeza možete poledati u padajućem meniju sa leve strane. Ukupan utisak reklamne lepeze može se pojačati upotrebom specijalnih tehnika kao što su zlatotisak, separatno UV-lakiranje, blindruk, itd. Postoji naravno i mnogo ideja koje su “samo za vaše oči”. Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate i tražite posebnu pismenu ponudu, ili konkretne predloge i dizajnerska rešenja…

Do sada smo više puta na zahtev klijenata modifikovali standardnu specifikaciju (menjali alat, materijal, izbacivali ojačanja ili trakice). U nekim slučajevima opravdanje je ograničen budžet, a u drugim se radilo od kreativnim razlozima. Bez obzira na vaše motive – uvek smo raspoloženi da vam izađemo u susret ukoliko je to tehnički izvodljivo.

reklamne lepeze 600x600

Zbog velikog interesovanja za ovaj proizvod (i sve druge vrste lepeza), nedavno smo mu posvetili specijalizovan sajt. Toplo vam preporučujemo da ga posetite na adresi WWW.LEPEZE.COM

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: