Reklamne lepeze su proizvod osmišljen za letnje promocije, prezentacije i dogadjaje na otvorenom prostoru, ili u prostorima sa slabom klimatizacijom. Pre svega smo vodili računa da promo lepeze imaju praktičnu funkciju (da dobro hlade), a na drugom mestu je bila pristupačna cena koja bi ih kvalifikovala za masovnu upotrebu. Pored toga želeli smo da se ovaj proizvod u potpunosti realizuje u ofset štampi, što omogućava maksimalan kvalitet otiska (od jedne boje do punog kolora).

Galerija reklamne lepeze

Kompletna → Galerija REKLAMNE LEPEZE se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Reklamne lepeze

Ove lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, u jednoj boji (obostrano), sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica + štancovana etiketa (obostrani štampana) Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

 CENE:   500 kom - 0,40 €/kom
1000 kom - 0,35 €/kom
2000 kom - 0,30 €/kom

* Jednobojne. Doplata za svaku sledeću boju: 50€

preuzmite šemu alata (špigl) za reklamne lepeze  

Naručite E-mailom ili telefonom: → Pozovite ODMAH


 

REKLAMNE LEPEZE  / SPECIJAL:

Reklamne lepeze su samo jedna od mogućih namena ovog atraktivnog proizvoda. Neke od varijacija na temu lepeza možete poledati u padajućem meniju. Ukupan utisak reklamne lepeze može se pojačati upotrebom specijalnih tehnika kao što su zlatotisak, separatno UV-lakiranje, blindruk, itd.

REKLAMNE LEPEZE  / SPECIJAL:Postoji naravno i mnogo ideja koje su “samo za vaše oči”. Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate i tražite posebnu pismenu ponudu, ili konkretne predloge i dizajnerska rešenja…Do sada smo više puta na zahtev klijenata modifikovali standardnu specifikaciju (menjali alat, materijal, izbacivali ojačanja ili trakice). U nekim slučajevima opravdanje je ograničen budžet, a u drugim se radilo od kreativnim razlozima.

Bez obzira na vaše motive – uvek smo raspoloženi da vam izađemo u susret ukoliko je to tehnički izvodljivo.

 

reklamne lepeze 600x600

 

Zbog velikog interesovanja za ovaj proizvod (i sve druge vrste lepeza), nedavno smo mu posvetili specijalizovan sajt. Toplo vam preporučujemo da ga posetite na adresi WWW.LEPEZE.COM


Reklamne lepeze u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu.

Reklamne lepeze u digitalnoj štampiNaravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,95 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom→ → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Suvenir lepeze
Suvenir lepeze
Luksuzne kese
Luksuzne kese
Sklopive lepeze
Sklopive lepeze
Papirne zastavice
Papirne zastavice
 
 

Save

Save

Save

Save