VAŽNO obaveštenje !

U skladu sa Odlukom o uvođenju vanrednog stanja („Sl. glasnik RS“, br. 29/2020). a na osnovu  Uredbe o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja (“Sl. glasnik RS”, br. 31/2020), rešili smo da za vreme trajanja vanrednog stanja maksimalno smanjimo direktan fizički kontakt sa postojećim i potencijalnim klijentima.

Ova privremena mera se donosi u obostranom interesu, a sa svoje strane ćemo se maksimalno potruditi da ni na koji način ne utiče na kvalitet ili brzinu naše usluge. Na raspolaganju nam stoje brojne alternativne mogućnosti, a vi izaberite onu koja vam najviše odgovara. Možete da nas kontaktirate preko Skype-a, Viber-a, WhatsApp-a, mejlom, telefonom – ili preko bilo koje društvene mreže. Isporuke ćemo kao i do sada obavljati preko kurirskih službi, a na isti način vam možemo poslati i eventualne uzorke, prototipe ili modele.

Nadamo se da će ova mera trajati što kraće, i da ćete je razumeti i podržati, jer je njen cilj zaštita vaših i naših zaposlenih, kao i članova naših porodica. Verujemo da ste i vi spremni da uložimo taj mali zajednički napor kako bi uspešno prevazišli i ovu vanrednu situaciju. ***

Vaš Deto d.o.o.

Unapred se radujemo saradnji sa Vama.
Najbrže nas možete kontaktirati  telefonom na bilo koji od brojeva:

+381 (0)13 373 200 
+381 (0)13 37 31 37
+381 (0)63 82 86 228 (SMS / Viber)
+381 (0)63 86 14 284 (SMS / Viber / WhatsApp)

(radno vreme sa klijentima je od 8-16h svakog dana, sem nedelje JE TRENUTNO OGRANIČENO SAMO NA ELEKTRONSKE KONTAKTE ***)

Kako da nas pronadjete:

Pogledajte Deto d.o.o. u Primorskoj ulici na većoj mapi

Možete nam pisati i uz pomoć ovog kontakt-formulara :

koji ima za cilj da nam pomogne da što lakše ostvarimo prvi kontakt, i da što bolje shvatimo vaše potrebe. Nije neophodno da popunite sve rubrike – ali ostavite bar neki  *kontakt – da bi mogli da vam odgovorimo.

Ako ne volite upitnike – samo napišite:
„Pozovite me na tel …“ – ili nešto slično.

Mi smo tu zbog vas!

Vaše ime:*

Vaš e-mail:*

Predmet:

Vaša poruka:

*obavezna polja

U ovom polju možete selektovati fajlove sa vašeg računara koje želite da nam pošaljete kao prilog /pdf/ai/cdr/jpg/tif/ max.5Mb

Ako želite da nas bliže upoznate pre nego što se odlučite za saradnju sa nama – pogledajte stranu „O nama“.

Ovde možete preuzeti naše podatke o identifikaciji.

Ako iz bilo kog razloga želite da nam pišete direktno, naša E-mail adresa je navedena u futeru (na dnu svake strane):


adresa

 

Save

Save

Save

Save

Save