Futrole za karticeFutrole za kartice su jednostavan omot pravljen po meri standardnih kreditnih kartica. Takođe može da posluži za razne vaučere, popust kartice, članske ili gift-cards, ili slično. Uobičajena je obstrana kolor štampa, jer ovaj proizvod ima pre svega reklamnu funkciju, i predstavlja dragocen detalj u izgradnji svakog sofisticiranog brenda…

Omot za karticu ima predviđen nosač koji sprečava da kartica ispadne sa strane, i kopču za zadnje strane, tako da nije potrebno nikakvo dodatno pakovanje. Možete slobodno preuzmite shemu (rasklop) u pdf formatu, odmah ispod cena.

Futrole za kartice se izrađuju od 350 gr/m2 kunstdruka sa obostranom sjajnom ili mat plastifikacijom. U cenu je standardno uračunata obostrana štampa u punom koloru.

 

 CENE: 500 setova - 0,35 €/set
1000 setova - 0,30 €/set
2000 setova - 0,27 €/set
 preuzmite nacrt alata (špigl) omota za kartice 

→ Pozovite ODMAH


Futrole za kartice - i drugi promo proizvodi

Futrole za kartice – i drugi promo proizvodi

Futrole za kartice su samo jedan od originalnih promo proizvoda u našoj ponudi. U padajućem meniju sa strane možete videti i druge originalne reklamne proizvode. Originalni reklamni proizvodi su naš zaštitni znak i posebnu energiju i pažnju posvećujemo ovoj grupi. To znači da se veoma često pojavljuju novi (istovremeno dok “stari” polako prelaze u našu standardnu ponudu). Zato vas pozivamo da posetite ove stranice uskoro ponovo. Naravno, možete i da nam pošaljete neku vašu originalnu ideju. Koliko god ludo zvučala…

Dovoljno samo da nas kontaktirate . . . 


Futrole u verziji sa digitalnom štampom

Futrole u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša.

Ogromna prednost ove tehnike leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA seta u digitalnoj štampi:  0,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

→ Nazovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Akreditacije / id kartice / trake, itd...
Akreditacije / id kartice / trake, itd…
Luksuzne kutije
Luksuzne kartonske kutije
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Specijalna ambalaža
Specijalna ambalaža

Save

Save

Save

Save

Save