Pull-Out CD/DVD je originalan proizvod koji spaja ambalažu i promo proizvode. Skriveni mehanizam omogućava izvlačenje unutrašnjeg nosača na koji je u ovkm konkretnom slučaju namontiran CD (sa fotografijama sa jednog venčanja). Podrazumeva se da isti trik može biti iskorišten i kao nosač za kartice, vaučere, ulaznice, itd. Ili samo kao originalan promo materijal „koji se mrda“.

 

Najbolje pogledajte ovaj kratki video:

/ Za još sličnih video klipova, posetite →naš YouTube kanal /

Pull-out CD/DVD je napravljen od 300gr/m2 kunstdruka sa sjajnom ili mat plastifikacijom, u punom koloru, sa kaširanjem, štancovanjem i sklapanjem, predstavlja jedan od najsloženijih poslova u našoj ponudi. Ali rok za izradu je standardan (7-10 dana od overe dizajna tj idejnog rešenja, koje je takođe uračunato u cenu).

CENA    250 kom  - 2,00 €/kom
500 kom  - 1,80 €/kom
1000 kom  - 1,70 €/kom

 → Naručite ODMAH!


pull-out cd

Želite li nešto poput pull-out CD/DVD nosača?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i parcijalno UV- lakiranje, ili specialne vrste sito štampe.

pull-out cd/dvdProizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite.

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

 → Zatražite ponudu ODMAH!


pull-out cd u digitalnoj štampi
/ pull-out cd „Ivana Selaković & Mirza Selimović“ /

Isti proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

 

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  3,50 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Naručite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Kavez za vino / slično kao pull-out-cd-dvd
Kavez za vino
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Sklopive lepeze / slično kao pull-out-cd-dvd
Sklopive lepeze
novi i originalni reklamni proizvodi / slično kao pull-out-cd-dvd
Novi i originalni reklamni proizvodi