Papirne kocke su zapravo blokovi kvalitetne ofsetne hartije namenjeni za ostavljanje kratkih poruka, beleške, ili prosto – dekoraciju na radnom stolu. Mogu da budu jednostavne ili u kombinaciji sa kartonskim nosačima (brendiranim) – ali u svakoj varijanti imaju izraženu promotivnu funkciju. Papirne kocke su ekonomičan i atraktivan poslovni poklon koji zbog svoje upotrebne vrednosti uvek nailazi na dobar prijem…

Galerija Papirne kockeKompletna → Galerija Papirne kocke se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Poklon - kocka

Poklon – kocka

Papirna kocka 7×7 (cca 300 listova 80 gr/m2 ofsetne) na kartonskom nosaču sa postoljem. U kocki je set podmetača za čaše + zajednički poklon poklopac, koji kada se prevrne na naličje i ponovo sklopi – postaje stoni kalendar!

Potuno originalan proizvod – za one koji traže nešto zaista novo i jedinstveno…

 

 CENE:   100 kocki - 2,70 €/kocka
 200 kocki - 2,50 €/kocka
 500 kocki - 2,20 €/kocka

Papirna kocka 90 x 90 mm

Papirna kocka 90 x 90 mm

Štampa u 2 boje, na 80 gr/m2 ofsetnoj hartiji, cca 300 listova, lajmovano (lepljeno). Na poseban zahtev moguće su i druge kombinacije: broj boja, broj listova i/ili drugačije dimenzije (posebna ponuda).

 

 CENA:   100 kocki - 1,30 €/kocka
200 kocki - 1,10 €/kocka
500 kocki - 0,80 €/kocka

Papirna kocka 70 x 70 mm sa nosačem

Papirna kocka 70 x 70 mm sa nosačem

Štampa u 2 boje, na 80 gr/m2 ofsetnoj hartiji, cca 300 listova, lajmovano (lepljeno). Kartonski štancovani nosač od kartona u boji (na poseban zahtev može i sa štampom).

 

 CENA:   100 kocki - 1,80 €/kocka
200 kocki - 1,30 €/kocka
500 kocki - 1,00 €/kocka
preuzmite šemu za kocke 70x70mm  

 


Originalna papirne kocke, sa i bez kartonskog nosača

Ovaj proizvod je moguće napraviti u bezbroj originalnih varijacija. Sa nosačima za olovke, u tvrdoj kaširanoj kutiji obloženoj specijalnim papirima, u spiralnog formi, u kombinaciji raznobojnih i/ili specijalnih papira, sa štampom na bočnim stranicama, štancovane (prosečene) na najlazličitije načine.Ako želite nešto tako, sve što je potrebno je da nas kontaktirate telefonom, mailom, ili kako god vama najviše odgovora.

 A onda sve prepustite nama !

Papirne kocke u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. DIGITALNA ŠTAMPA omogućava mnogo manje serije kocki sa i bez nosača.

 

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → 

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Suvenir lepeze
Razne vrste lepeza (www.lepeze.com)
Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB - odgovara za papirne kocke)
Luksuzne kese 30x220x100mm (model XB)
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Luksuzne kese za piće (odgovara za papirne kocke)
Kese za piće

Save

Save