Pillow-box L3Duguljaste pillow-box L3 elipsoidne kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 148 x 200 mm. Radi se o štancovanim kutijama koje se izrađuju od kunstdruka ili specijalnih fabriano kartona u boji od 250-350gr/m2. U ponudi postoji više stotina kvalitetnih papira različitih teksturam, boja i specijalnih efekata, a gramatura zavisnosti od debljine i savitljivosti konkretnog papira. Pošto je ovaj model negde na prelazu između kutija za nakit i ->XL PILLOW BOX  kutija, takođe ga često radimo sa rulčkama od kanapa ili satenske trake.

U cenu je uračunata osnovna ofset štampa u jednoj boji (vidi doplate). Ukoliko se rade na kunstdruku cena uključuje i plastifikaciju. Kao i kod drugih proizvoda iz ove grupe i dizajn je takođe uključen u cenu. U cenu nisu uračunate satenske trake i/ili ukrasni kanap.

CENE:   250 kutija - 0,65 €/kom
500 kutija - 0,60 €/kom
1000 kutija - 0,55 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 20€

 

 → Naručite ODMAH e-mailom ili telefonom

preuzmite šemu alata (špigl) za “L3” kutijice  


Pillow-box L3 + zlatotisak, blindruk, letterpress…Pillow-box L3 + zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše „pillow-box“ kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

 

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
 IZRADA KLIŠEA:75€ (jednokratno) + 0,025 €/po otisku*

* (odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 90x150mm)
Za više detalja u vezi pomenutih tehnika  – pogledajte stranicu:

 ZLATOTISAK / cene + još informacija

 


Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) „pillow-box“ kutija, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih modela kao i grafičkI  PRIKAZ SVIH DIMENZIJA PILLOW BOX kutijica, sa detaljnim objašnjenjem  možete videti ako kliknete na link.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,50 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /  Naručite ODMAH e-mailom ili telefonom:

 → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne kese sa mašnom od satenske trake (odgovara za pillow-box)
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Trouglaste kutije
Trouglaste kutije
XL Pillow-box (tri modela)
XL Pillow box (tri modela)