kese sa mašnom
/ kese sa mašnom-fiorente (Holandija) /

Specijalne kese sa mašnom od satenske trake su zapravo standardne reklamne kese, kroz čiji porub su provučene dve dodatne trake. Ove trake služe za zatvaranje kese, što može imati čisto dekorativnu ali i praktičnu svrhu. Ovaj relativno mali detalj može da drastično promeni finalni utisak o kompletnom proizvodu. I ne samo to –  kao što ćete videti radi se o simboličnoj doplati, koja značajno doprinosi ukupnom utisku o vašoj maloprodaji, brendu ili kompaniji.
 

 Doplata za mašne:  0,15€ po kesi*

dodaje se na cenu odgovarajućeg modela
iz standardne ponude

→ Naručite ODMAH


Kesa sa mašnom
/ Kesa sa mašnom, „Niza“ (Hrvatska) /

Slične specijalne kese sa mašnom

Slične specijalne kese sa mašnom i drugim detaljima je moguće izrađivati od različitih luksuznih papira (metalizirani, teksturiranih, u boji, recikliranih, itd).  U zavisnosti od papira moguća je štampa od jedne boje do punog kolora. Takoće postoji i mogućnost zlatotiska (folijatiska – bilo kojom bojom folije). Ili separatnog UV-lakiranja, ili drugih specijalnih tehnika.

Po istom principu, moguće je napraviti kese slične konstrukcije, ali potpuno drugačijih dimenzija. Ukoliko se radi novi alat moguće je u to novo rešenju uklopiti i varijacije u vezi poklopca, načina vezivanja/provlačenja trake, različite otvore (prozore) sa i bez providne folije, itd…

kese sa mašnom

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge slične proizvode iz ove grupe (specijalne ambalaže). Pošto se radi o specifičnim proizvodima, koji se po logici stvari rade tako da budu jedinstveni, nije logično definisati standardne cene. Ipak, bez obzira na njihovu originalnostt, cene su i dalje u standarnom opsegu. To znači da ne odstupaju više od 10-15% uvećane u odnosu na uobičajene proizvode sličnih dimenzija. (pogledajte za orijentaciju luksuzne kese ).

Dizajn, osmišljavanje i izrada specijalnih alata se naplaćuju samo prilikom prve narudžbe, a već u sledećoj dobijate originalan proizvod po vrlo ekonomičnoj ceni. Za detaljne kalkulacije samo treba da nas kontaktiratirate.

 

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH


Stikeri

Dodatni stikeri?

Bez obzira na tiraž – efekat možete dodatno pojačati zaštitnim stikerima, koji se najčešće rade digitalnom štampom. Prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Stikeri mogu biti pravougaoni, okrugli ili nepravilnih oblika (nekoliko sličnih ideja  možete videti na strani  →etikete i nalepnice)

Postoji još mnogo načina da vaše kese učinite jedinstvenim  – kontaktirajte nas za konkretnu ponudu!

 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Štancovane kese sa trakom
Štancovane kese sa trakom
XL Pillow Box sa ručkom (XL2)
XL Pillow Box sa ručkom (XL2)