Novogodišnji paketići

objavljeno u: akcije, Aktuelno, Specijalne ponude | 0

Novogodišnji paketići su sklopive kutije u punom koloru, sa ručkom i ukrasnom satenskom mašnom. Dimenzije kutije su 210 x 340 x 100 mm. Kutije su napravljene od  plastificiranog kunstdruka 350gr/m2. Samosklopivo dno je ojačano dodatnim kartonom, a ručke su tako dizajnirane da je nosivost kutije nekoliko kilograma. Za razliku od identičnih tipskih kutija u našoj ponudi, kod ovih smo maksimalno iskoristili mogućnosti koje nam pruža digitalna štampa, pa su kutije personalizovane za konkretnog naručioca.

Postupak izrade je vrlo jednostavan, brz i efikasan. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo i/ili tekst koji želite. Izaberete rešenje (ili rviše rešenja) koje vam se najviše dopada – i to je sve. Kutije će se štampati i isporučivati na svake dve nedelje sve do sredine decembra, a rok za isporuku zavisi isključivo od toga u kom trenutku se javite. Požurite i bezbedite vaše kutije na vreme!

Kutije se brendiraju logotipom naručioca uz prigodan tekst, slogan, itd – direktno u procesu štampe. Na raspolaganju vam je nekoliko tipova dizajna (templates) koje po vašoj želji možemo korigovati ili kombinovati.

Ovaj proizvod  naravno možete naručiti i u drugačijim dimenzijama, ili u potpuno izmenjenoj specifikaciji (broj boja, materijal, dodatni efekti, tehnike, itd…) Samo će u tom slučaju minimalna serija morati malo da se poveća.

Sve je izvodljivo! Jedino ograničenje je vaša i naša mašta…


Cene / Kutije za novogodišnje paketiće (brendirane):

Cene:   50 komada 1,20 €/komad
100 komada 1,00 €/komad
200+ komada 0,95 €/komad

→ Preuzmi shemu alata (tehnički crtež) Kutije za novogodišnje paketiće

 

Ne čekajte poslednji čas! Vreme leti… → Naručite ODMAH !

/ detalji  satenske mašne (boja po želji) + brending sa znakom firme naručioca (direktna digitalna štampa, pun kolor) /


Prva tri dizajna / templejta za (n)ovogodišnje paketiće:


Novogodišnji paketići na komad („plati i nosi“):

Možete naručiti ovaj isti proizvod po sistemu „plati i nosi“. Radi se o tipskim kutijama skoro identičnog dizajna samo bez opcije brendiranja. Zapravo, možete čak i to izvesti, ali uz pomoć stikera ili naknadnim naštampavanjem. Više detalja o ovoj opciji pogledajte na stranici → Božićni i Novogodišnji paketići na našem sajtu kutijice.com. Cene su skoro identične, a možete naručiti kutije na komad, u količini koja vam je zaista potrebna. Jedino ograničenje je minimalan iznos za slanje kurirskim službama

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

 

→ Detaljne CENE / još informacija

→ Pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom B5 (komplet sa kalendari)
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
Vinske kutije 90x380x90mm (komplet sa kalendari)
Vinske kutije 90x380x90mm
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Luksuzne kese (11 standardnih modela, komplet sa kalendari)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi