Vinske kutije 90x380x90mm su samo jedna od varijanti ambalaže za pakovanje vina i drugih pića. Ova vrsta ambalaže je i svojevrsni reklamni medij, koji se u obliku reklamne reprezentacije koristi već decenijama. Treba iskoristiti svaka priliku koja vam se ukaže da na neku štampanu stvar stavite svoj logotip, kontakt podatke ili slogan. To e jedan od mnogih načina na koji se gradi brend,  inipošto ga ne ne treba olako shvatiti.

Ove štancovane kutije su izradjene od 280 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:
500 kutija - 0,50 € /kutija + 45 €*
 1000 kutija - 0,45 €/kutija + 55 €*
 2000 kutija - 0,40 €/kutija + 65 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) 
kutije za vino-1  

Vinske kutije u drugim verzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimalne (za brendirane kutije i kese), pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: www.kutijice.com/tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije kutije, ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

→ Ukoliko vas zanimaju vinske kutije, pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše
Kaširani podmetači za čaše
futrole (tube) za diplome
futrole (tube) za diplome
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
Kavez za vino
Kavez za vino