vinske kutije ambalaža / vinske kutije

Vinske kutije 90x380x90mm su samo jedna od varijanti ambalaže za pakovanje vina i drugih pića. Ova vrsta ambalaže je i svojevrsni reklamni medij, koji se u obliku reklamne reprezentacije koristi već decenijama. Treba iskoristiti svaka priliku koja vam se ukaže da na neku štampanu stvar stavite svoj logotip, kontakt podatke ili slogan. To e jedan od mnogih načina na koji se gradi brend,  inipošto ga ne ne treba olako shvatiti.

Ove štancovane kutije su izradjene od 280 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:    500 kutija - 0,50 €/kom
 1000 kutija - 0,45 €/kom
 2000 kutija - 0,40 €/kom
 *za svaku sledeću boju, doplata 45-65€
preuzmite šemu alata (špigl) kutije za vino-1  

 

→ Naručite ODMAH!


Vinske kutije u drugim verzijama

U padajućem meniju možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimalne (za brendirane kutije i kese), pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: www.kutijice.com / tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije kutije, ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

ambalaza za vino sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

→ Ukoliko vas zanimaju vinske kutije, pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše / kompatibilno sa vinske kutije
Podmetači za čaše
futrole (tube) za diplome
futrole (tube) za diplome
Luksuzne kese za piće / kompatibilno sa vinske kutije
Luksuzne kese za piće
Kavez za vino / kompatibilno sa vinske kutije
Kavez za vino (originalno)
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Kutija sa ručkom od kanapa