Kutija za dve flaše vina (ili drugog pića)

Masivna kutija za dve flaše od kaširanog mikrovala za vino (dve flaše) obezbeđuje čvstinu i stabilnost, dobru zaštitu, ali i omogućava vrhunsku ofset štampu od jedne boje do punog kolora + moguće specijalne efekte (zlatotisak, UV-lak, blindruk, itd). Kutija ima potpuno funkcionalnu ručku koja može da bez problema izdrži dve flaše vina ili drugog pića.

Dimenzije kutije su 155 x 305 x 77 mm (samo deo za flaše + 55mm kartonska ručka). Detalje konstrukcije možete videti ako pruzmete šemu alata (preko linka ispod cena). U okviru alata predviđeni su i štampani „divajderi“ tj kartoni koji razdvajaju flaše.

 

Cena:  250 kom. - 0,83 €/kom
500 kom. - 0,63 €/kom
1000 kom. - 0,53 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 45€

→ Pozovite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) kutije za dve flaše vina


kutija za dve flaše

Kutija za dve flaše i druga ambalaža za piće

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića. Pogledajte obavezno i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta možete cene uporediti sa cenama za eko-kese. U slučaju da su vam potrebne neke drugačije dimenzije ili imate druge specifične zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku očekujte našu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,35 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuje kutija za dve flaše, pogledajte i ovo:

Vinske kutije 90x380x90mm
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinska kutija sa ručkom
Vinska kutija sa ručkom
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
Kavez za vino
Kavez za vino

Save

Save