Masivna kutija za dve flaše od kaširanog mikrovala za vino (dve flaše) obezbeđuje čvstinu i stabilnost, dobru zaštitu, ali i omogućava vrhunsku ofset štampu od jedne boje do punog kolora + moguće specijalne efekte (zlatotisak, UV-lak, blindruk, itd). Kutija ima potpuno funkcionalnu ručku koja može da bez problema izdrži dve flaše vina ili drugog pića.

Dimenzije kutije su 155 x 305 x 77 mm (samo deo za flaše + 55mm kartonska ručka). Detalje konstrukcije možete videti ako pruzmete šemu alata (preko linka ispod cena). U okviru alata predviđeni su i štampani „divajderi“ tj kartoni koji razdvajaju flaše.

Cena:  250 kom. - 0,83 €/kom
500 kom. - 0,63 €/kom
1000 kom. - 0,53 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 45 €

preuzmite nacrt alata (špigl) kutije za dve flaše vina  

 

Kutija za dve flaše i druga ambalaža za piće

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića. Pogledajte obavezno i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta možete cene uporediti sa cenama za eko-kese. U slučaju da su vam potrebne neke drugačije dimenzije ili imate druge specifične zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku očekujte našu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,35 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Vinske kutije 90x380x90mm
Vinske kutije 90x380x90mm
Kavez za vino
Kavez za vino
Vinska kutija sa ručkom
Vinska kutija sa ručkom
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome

Save

Save