Ova papirna kesa je svojim dimenzijama prilagodjena za zlatarske radnje, parfimerije, prodavnice poklona, kao i za specijalne promotivne aktivnosti, male poslovne poklone i slično.

Galerija papirna kesa 140 x 210 x 60 (PB)

Kompletna → Galerija papirna kesa 140 x 210 x 60 (PB) nalazi se na linkovanoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

Papirna kesa model PB
/ Papirna kesa model PB – „LEGO“ /

 

Luksuzne papirne kese dimenzija 140 x 210 x 60 mm  izradjuju se od 170 gr/m2 kunstdruka (glosy-paper) sa laminacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu kesa je uračunata štampa u jednoj boji, i sjajna laminacija. Doplata za mat laminaciju je 0.02 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:   250 kesa - 0,60 €/kom
500 kesa - 0,55 €/kom
1000 kesa - 0,50 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  blank


blank

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke papirne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

 

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

 → Pozovite  ODMAH!


Papirna kesa drugih dimenzija:

Papirne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako tražite ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije). Za manje tiraže kese pogledajte ponudu digitalne štampe ili tipskih kesa na našem mikrosajtu kutijice.com u sekciji „plati i nosi“


 

PB kesa u digitalnoj štampi

papirna kesa model PB u digitalnoj štampi
/ PB papirna kesa – „Zlatara ANDREJEVIĆ“ /

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa kompletnog tabaka pre savijanja, ili brendiranje stikerima već gotovih tipskih kesa; (detalje u vezi druge opcije možete videti na www.kutijice.com u sekciji „plati i nosi“). U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. Zbog relativno malih dimenzija ovaj proizvod se često radi u digitalnoj štampi, u malim serijama i vrlo kratkim rokovima…

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,95 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Naručite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Promo kutije sa ručkom
Promo kutije sa ručkom
Specijalne luksuzna papirna kesa
Specijalne luksuzne kese
XL Pillow Box sa ručkom (XL2)
XL Pillow Box sa ručkom (XL2)
Podmetači za čaše (okrugli)
Podmetači za čaše (okrugli)