Kartonske kutije sa ručkom su namenjene za brzo i atraktivno pakovanje za parfimerije, zlatare, prodavnice poklona i slično. Specijalno tzv automat dno omogućava da se roba zapakuje (kao poklon) u dekorativnu ambalažu za samo nekoliko sekundi. Po želji moguće je dodati i ukrasnu nalepnicu koja se lepi na poklopac.

Galerija kartonske kutije sa ručkom od ukrasnog kanapaKompletna  → Galerija kartonske kutije sa ručkom od ukrasnog kanapa nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Promo kartonske kutije sa ručkom od ukrasnog kanapaDimenzije sklopljene kutije su 130x260x65mm. Ove štancovane kartonske kutije sa ručkom su izradjene od 280 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji, sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. Ručka od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:   250 kutija - 0,50 €/kom
500 kutija - 0,40 €/kom
1000 kutija - 0,35 €/kom

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 40€

 

→ Naručite ODMAH!

preuzmite špigl (šemu alata) za kutije sa ručkom  blank


Ostale kutije sa ručkom u ponudi
/ Kutiija sa ručkom „Tom Ford“ (Bosna i Hercegovina) /

Ostale kutije sa ručkom u ponudi:

Osim ovog modela u ponudi postoje i druge kutije sličnih dimenzija ili namene. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke druge dimenzije kutija sa ručkom na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. U tom slučaju obavezno pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije), luksuzne reklamne kese, a takođe i  xl pillow box kutije. Sigurno ćemo naći rešenje koje odgovara vašim potrebama – i vašem budžetu.

Posetite i www.kutijice.com – to je naš sajt u potpunosti posvećen maloj kartonskoj ambalaži. U sekciji „plati i nosi“ slične kutije možete naručiti u bilo kojoj količini...

 

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH!


Promo kartonske kutije sa ručkom od ukrasnog kanapa / DIGITALNA ŠTAMPAProizvod u verziji sa digitalnoj štampi

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam tehnologija digitalne štampe. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da digitalna štampa podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Cena kutije sa ručkom u DIGITALNOJ štampi  1,20€/kom (za 100+ komada)

→ Naručite ODMAH!

→ Ako vas interesuju kutije sa ručkom, pogledajte i ovo:

Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB)
Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB)
Štancovane kese sa trakom (kutije sa ručkom)
Štancovane kese sa trakom
XL Pillow box (tri modela - kutije sa ručkom)
XL Pillow box (tri modela)
Luksuzne kese 420x380x120mm (XL)
Luksuzne kese 420x380x120mm (XL)

Save

Save

Save

Save