Originalna kutija za uzorke

Namenske promotivne kutije za uzorke se koriste se za direktnu promociju Mogu da ih upotrebljavaju komercijalisti (u direktnim B2B kontaktima), da se distribuiraju dilerima i distributerima, da služe kao izložbeni eksponati (za opremanje izloga i slično) – ili kao atraktivni prodajni displeji u samoj maloprodaji.

Štancovana kutija prema specijalnim zahtevima (konstrukcija izrada alata i dizajn). Ekonomične serije vec od 250 komada. Kod svake se radi originalna kunstrukcija prema zahtevanim dimenzijama, i drugim tehničkim i estetskim zahtevima. Moguća je upotreba najrazličitijih materijala i tehnika, a proizvod se prilagođava proizvodu  i raspoloživom budžetu za ovu namenu.

Konkretna kalkulacija je data na bazi ofset štampe u koloru.

Cene:   250 kom. – 2,50 €/kom.
 500 kom. – 2,15 €/kom.
 1000 kom. – 1,65 €/kom.

 → Naručite ODMAH!

Promo kutije za uzorke
na originalan način

Ovaj proizvod je moguće napraviti i na sasvim originalan način. Najlakši trik je kroz svež i autentičan→ dizajn. Ali postoje i druge metode. Na primer korišćenjem neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Kao što su → zlatotisak, blindruk, letterpress… Takođe i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve se može dodatno obogatiti specijalnim materijalima. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne izvrstan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije za uzorke
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Kutije za šolje i termose
Kutije za šolje i termose