Luksuzne kutije su jedan od najatraktivnijih proizvoda u našoj ponudi. Standardno se rade od čvrstog kartona tj. masivne lepenke), debljine 1-2 milimetra, obložene kunstdruk papirom sa sjajnom ili mat laminacijom, ili specijalnim papirima u boji. Postoji široka paleta ovih papira, različitih boja, tekstura, reljefa i premaza. Kutije mogu biti različitih dimenzija i namene, ali ono što im je svima zajedničko je luksuzan i prestižan utisak koji ostavljaju. Može se reći da ova ambalaža bukvalno obogati doživljaj bilo kog proizvoda koji se u nju pakuje – od nakita ili satova, do parfema, tehničke robe, malih poklona, kozmetike, itd… Šematski pregled svih modela kaširanih kutija koje su trenutno u ponudi, možete videti na infrografiku (samo kliknite na link).

Galerija luksuzne kutijeKompletna → Galerija luksuzne kutije se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili ink).

 

U nastavku ćemo vas upoznati sa nekim od postojećih modela, za koje već imamo urađene alate i definisane okvirne cene izrade. Naravno, moguće su i vrlo brze modifikacije po vašim željama, ili izrada potpuno originalne ambalaže u istoj tehnici. Rok za izradu postojećih kutija je relativno kratak, 7-10 dana. Ukoliko se kutije rade po novim dimenzijama ili uz druge specijalne zahteve, rok je nešto duži zbog izrade novih alata za štancovanje lepenke i papira za oblaganje. Za galeriju u kojoj se nalaze→  SVE kaširane kutije koje smo do sada radili – samo kliknite na link.

klasične luksuzne kutije "Royal Lashes"Klasične luksuzne kutije

Klasične luksuzne kutije se izrađuju od lepenke debljine 1 do 2 milimetra, obložene specijalnim papirima. Radi se o papirima koji se namenski prave za tu svrhu, bojenim u masi (fabrički), sa bogatim teksturama koje najčešće podražavaju razne prirodne materijale. Na primer kožu, pliš, platno, furnir, keramiku, itd. Postoje i metalizirane, hi-tech, pastelne, fluroscentne… I još neverovatnije varijacije. Mali problem je što je većinu tih materijala vrlo teško verno prikazati na fotografijama, već ih treba „osetiti pod rukom“ odnosno videti uživo. Upravo taj DIREKTAN DOŽIVLJAJ je ono što ovu vrstu ambalaže dramatično razlikuje od bilo koje druge. Ako želite da ostavite upečatljiv i neponovljiv utisak – ovo je ambalaža za vas.

 Cena: već od 6,50 €/kom

Za pregled svih modela, opise i CENE, kliknite na:

CENE / još informacija


Luks kutije za nakitLuksuzne kutije za nakit

Luksuzne kutije za nakit se izrađuju od lepenke debljine 1 do 2 milimetra, obložene specijalnim papirima. Ova vrsta ambalaže za nakit radi se u relativno malim serijama, najčešće u kombinaciji za folijatiskom, što garantuje upečatljiv i neponovljiv utisak.

Na raspolaganju vam stoji više desetina specijalnih papira, bogatih tekstura u širokoj paleti boja. Isto važi i za izbor folija, koji osim zlatne i srebrne pokriva još mnogo metaliziranih i mat boja, kao raznih specijalnih efekata.

 

  CENE:   već od  1,90 €/kom

 

CENE / još informacija


kuije sa fiokomLuksuzne kutije sa fiokom

Luksuzne kutije sa fiokom su vrhunska ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem (nosač nakita).Radi se o kutiji čvrste konstrukcije (lepenka 1,5mm), sa fiokom koja se izvlači uz pomoć trake od satena ili ripsa širina 20mm. U cenu je uračunata  štampa vašeg logotipa i/ili podataka, zlatotiskom, ofset ili digitalnom tampom…

 Cena: već od 2,80 €/kom

CENE / još informacija


kutije za internet prodaju "MiaMaya"Kutije za internet prodaju

Kutije za internet prodaju su podvrsta luksuzne ambalaže. Prevashodno su namenjena „web shop“ virtuelnim prodavnicama ekskluzivne robe. Radi se o složivoj kutiji od masivne, robusne lepenke debljine 2mm, obložene kunstdruk papirom, sa štampom u punom koloru. Kutija se zatvara jakim neodijumskim magnetima, a na zahtev klijenta moguće su i druge opcije…

 Cena: već od 7,00 €/kom

CENE / još informacija


luksuzne kutije sa magnetom "Mercedes Benz"Luksuzne kutije sa magnetom

Luksuzne kutije sa magnetom (magnetnom kopčom), rade se u više dimenzija. Mogu biti obložene kvlitetnim plastificiranim kunstdrukom ili nekim od više desetina specijalnih papira, različitih boja i teksture. Kutije su robusne konstrukcije (lepenka 1-2mm). U cene je uračunata ofset ili digitalna štampa vašeg logotipa, uz mogućnost zlatotiska velkim izborom folija. Kutije se zatvaraju jakim neodijumskim magnetima. U sklopu kutije radi se i dvovisinski nosač od crnog ili belog sunđera obloženog plišom u boji Sunđer se štancuje tako da sadrži nosače ili ležišta za konkretne proizvode po vašoj želji…

 Cena: već od 5,90 €/kom

CENE / još informacija


Luksuzne kutije sa prozorom "Medi Group"Luksuzne kutije sa prozorom

Luksuzna kutija sa prozorom, dimenzija 110x50x110mm obložena je nekim od više desetina specijalnih papira. Kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm) sa dodatnim uloškom od 300gr/m2 binkakota. U cenu je uračunata ofset štampa vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisni ili povezani „u školjku“,  Na vaš zahtev u sklopu luksuzne kutije možemo uraditi i i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. U tom slučaju se sunđer štancuje tako da sadrži nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše…

 Cena: već od 3,00 €/kom

CENE / još informacija


luksuzne kutije sa mašnom "Zlatara Aleksić"Kaširane kutije sa mašnom

KLuksuzne kutije sa mašnom  i poklopcem na preklop sa vašim znakom, presvučene specijalnim papirima. Kutija ima donji deo i poklopac „na preklop“, koji se fiksira ukrasnom trakom. U sastav ove kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišem. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je masivna, od lepenke 1mm, koja je obostrano obložena dekorativnim papirima. Ovu kutiju je moguće uraditi u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala za oblaganje. Luksuzne kutije se standardno štampaju u→zlatotisak tehnici (bilo kojom folijom po vašem izboru), digitalnom ili ofset štampom, gde je moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

 Cena: već od 1,50 €/kom

 CENE / još informacija


kutijice sa poklopcem "Fay Stones"Ekskluzivne dvodelne kutijice (sa poklopcem)

Ekskluzivne dvodelne kutije sa poklopcem, u više dimenzija, obložene su specijalnim papirima. Štampane zlatotiskom, ofset ili digitalnom štampom.Kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm).  Dno i poklopac mogu biti nezavisni ili povezani „u školjku“,  Na vaš zahtev u sklopu kutije možemo uraditi i i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. U tom slučaju se sunđer štancuje tako da sadrži nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše…

 Cena: već od 0,95 €/kom

CENE / još informacija


kutije za satoveLuksuzne kutije za satove

Luksuzne kutije za satove, dimenzija 120x45x80mm presvučene su specijalnim papirom u boji. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisi ili povezani „u školjku“. Kartonski umetak je takođe od 1mm obložene lepenke, tako da je kutija vrlo velike čvrstine, i izgleda veoma luksuzno. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za sat…

 Cena: već od 2,95 €/kom

 CENE / još informacija


Bombonjera kutije "Epson"Bombonjera kutije

Radi se posebnoj konstrukciji osnove, koja je izvedena od lakšeg materijala, ali zato sa dvostrukim zidovima (kao klasične bombonjere), što im daje veliku preciznost i čvrstinu. U najluksuznijoj varijanti ova vrsta kutija se takođe kombinuje sa masivnim omotima od lepenke obložene specijalnim papirima. Naravno, uz najatraktivniju štampu svim mogućim tehnikama

Na ovaj način moguće je realizovati svaku od „bombonjera“ (kliknite na link za pregled svih dimenzija), uz puno mogućih varijacija u boji i teksturi materijala, tehnikama štampe i slično… Ne dozvolite da vas zbuni taj ogroman „višak“ mogućnosti, vi samo kažite šta vam treba, a sve ostalo prepustite nama!

 CENE / još informacija


kutijice "plati i nosi"Nebrendirane ekskluzivne kutije u vrlo malim serijama (na komad)

Na našem mikro-sajtu kutijice.com u sekciji „plati i nosi“ možete videti identične luksuzne kutije poput gore navedenih u vrlo malim serijama. Radi se o ponudi gotovih kutije sa neutralnim dizajnom, koje možete naknadno bredirati sami (stikerima ili na neki drugi način). Minimalna količina je ograničena samo ukupnim iznosom zbog slanja kurirskim službama.
Na lageru se nalaze kutije u raznim dimenzijama i verzijama papira…

www.kutijice.com


Originalne lux kutije po vašim zahtevima

U cenu navedenih proizvoda standardno je uračunato apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja. uključujući i pripremu za zlatotisak. Za razliku od tih jednostavnih postupaka, izrada originalnih ili posebno tretiranih fotografija (montaža), ilustracija, složenih reklamnih poruka, i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji→ dizajn po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Ova vrsta ambalaže predstavllja čitav mali svet za sebe. Mogući su najrazličitiji oblici, dimenzije, načini zatvaranja, materijali i tehnike štampe… Imate uzorak ili fotografiju, ali želite to isto samo u specifičnim dimenzijama? Ili bi da „ukrstite“ dve ideje? Ili bi želeli da probate nešto SASVIM originalno? Sve što je potrebno je – da nas pozovete!

→ POZOVITE ODMAH!

⇒ Ako vas interesuju luksuzne kutije, pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Izrada probnih modela i uzoraka
Izrada probnih modela i uzoraka
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Kutije za nakit sa prozorom
Kutije za nakit sa prozorom