dvodelne kutijice (sa poklopcem)

Dvodelne kutijice (sa poklopcem) dimenzija 80x80x50mm su čvrste kaširane kutije, koje mogu biti obložene nekim od više desetina specijalnih papira. Kutije su robusne konstrukcije (lepenka 1mm) sa dodatnim uloškom od 300gr/m2 bindakota. U cenu je uračunata ofset štampa vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisni ili povezani „u školjku“,  Na vaš zahtev u sklopu kutije možemo uraditi i i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. U tom slučaju se sunđer štancuje tako da sadrži nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača.

 CENE:   250 kom. – 1,45 €/kom
 500 kom. – 1,15 €/kom
 1000 kom. – 0,95 €/kom

→ Naručite ODMAH!


Dvodelne kutijice sa poklopcem u drugim dimenzijama?

Dvodelne kutijice sa poklopcem u drugim dimenzijama?

 

Luksuzne dvodelne kutijice poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Luksuzne kutije se izrađuju u mnogo varijanti, sa magnetom, ukrasnim trakama, sa fiokom, sa poklopcem na preklop, u sklopivoj varijanti (poput kutija za injternet prodaju), i slično. Sunđerasti nosači (ili nosači od kartona) se uvek prilagđavaju konkretnim zahtevima, tj isecaju se tačno po meri proizvoda koji se pakuju. Šematski pregled svih modela kaširanih kutija koje su trenutno u ponudi, možete videti na infrografiku (samo kliknite na link). 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!


Luksuzne kutije u drugim tehnikama

dvodelne kutijice

Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Manje dimenzije kutija poput ove kutije  u bilo kojoj količini možete naručiti na našem specijalizovanom sajtu www.kutijice.com. Naravno, radi se o blanko kutijama, bez štampe vašeg logotipa. Ali ih možete naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… U ovom slučaju možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija. 

Za kompletnu listu, cene i druge detalje, samo kliknite na link → Plati i nosi – luksuzne kutije

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

→ Ako vas zanimaju dvodelne kutijice, pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
papir za pakovanje / omotni papir / dvodelne kutijice
papir za pakovanje / omotni papir
Kutije za internet prodaju / dvodelne kutijice
sklopive luksuzne kutije sa magnetom